U bent hier:

Op schattenjacht met Vlieg!

Op schattenjacht met Vlieg!

Op schattenjacht met Vlieg!

Vlieg neemt jouw kinderen mee op een heerlijk avontuur.


Daar is de zomer, daar is Vlieg

Vlieg stuurt jouw koters op schattenjacht in heel Vlaanderen en Brussel. Je vindt meer dan 300 schatkisten in musea, bibliotheken, kastelen en nog veel meer verrassende plekken. Laat je kroost op zoek gaan naar een - of meer - van die schatten en beleef samen een avontuur om van te watertanden. 

Er ligt zeker ook een schatkist bij jou in de buurt!

 

Proef jij wat ik proef?

Dit jaar is het thema van de schattenjacht ‘Proef jij wat ik proef?’ Onderweg leer je schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten.

Ontdek antwoorden op prangende vragen: aten Romeinen ook cornflakes als ontbijt? Eten we over 200 jaar enkel nog insecten? Wat ligt er op tafel bij Het Laatste Avondmaal en hoe smaakt dat? Welke snoepjes proefde Harry Potter van het snoepkarretje op de Zweinstein Express?

 

Verzamel de 3 smaakboekjes

Wie de schat vindt, wordt beloond met een smaakboekje vol heerlijke spelletjes en stickers. Er zijn drie verschillende boekjes - meerdere zoektochten doen loont dus de moeite. Elke speurder maakt bovendien kans op nog meer leuke prijzen!

Je kan op schattenjacht van 29 juni tot 30 augustus. Ontdek waar je op schattenjacht kan gaan in jouw buurt.

Wil je graag weten wat er nog meer te doen is voor kinderen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Vlieg en ontvang elke vrijdag tips op maat én in je buurt.