Cursussen en workshops

Nieuw jaar, nieuwe hobby: 8 tips!

Nieuw jaar, nieuwe hobby? Kom uit je comfortzone, leer nieuwe mensen kennen en laat je creativiteit de vrije loop tijdens deze leuke cursussen en workshops.

1. De wereld is je canvas

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en ga tekenen, schilderen, of graffiti spuiten. Leer observeren en objecten, personen of landschappen realistisch in beeld brengen, of net afstappen van de werkelijkheid en iets creëren vanuit je gevoel.

2. Waar zijn die handjes?

Wil jij voortaan de toon zetten op elk (familie)feestje? Leer de kneepjes van het vak van ervaren DJ’s & beatboxers? In een mum van tijd kan je de vetste schijven mixen, mashups makendraaien met vinylplaten, of de boel op stelten zetten met je eigen hiphop beats.

3. Lekker met je handen in de klei

Leer de basis van het pottenbakken tijdens een gezellige workshop keramiek en neem je eigen unieke creatie mee naar huis. Of ga een stapje verder en volg een uitgebreide cursus. Niet rond de pot draaien en snel inschrijven is de boodschap, want keramiek is hot en de plaatsen zijn beperkt!

5. Zing uit volle borst

Begin je spontaan te zingen wanneer je onder een brug loopt, in een grote hal terechtkomt, of onder de douche staat? Dankzij deze leuke zanglessen en -workshops kan je de mogelijkheden van jouw stem verder ontdekken en anderen laten meegenieten van jouw zangplezier. See you on stage!

7. Kijk eens naar het vogeltje!

Een leuke selfie van jou en je bestie, sfeerbeelden op een feestje, de glimlach van je lief bij het openen van een cadeau, een grappige pose van je huisdier, …. We maken allemaal elke dag wel wat kiekjes met onze smartphone. Wil jij echter meer uit je foto’s halen? Check dan deze cursussen fotografie en fotobewerking.

Reeks
Beleef Weer Meer