U bent hier:

Museum Night Fever

Museum Night Fever

Museumkoorts

Op zaterdag 23 februari stijgt de temperatuur zienderogen in de hoofdstad. Heel wat Brusselse musea worden dan overvallen door een mysterieuze maar acute koortsaanval: Museum Night FeverZe kunnen niet weerstaan aan de onbedwingbare drang om 's avonds hun deuren open te gooien en nachtraven te verwelkomen, en dus kan je in niet minder dan 30 Brusselse musea tot 1u terecht voor kunst en geschiedenis, maar ook voor performances, muziek, dans en ander geks.

 

Lichtzwaarden en cheerleaders

Een lichtzwaardgevecht in het Planetarium? Een levensgroot potje tafelvoetbal in KANAL? Een Amerikaanse game night  in het Museum voor Natuurwetenschappen - mét cheerleaders en hotdogs? Zweverige muziek in het Museum van de Nationale Bank? De live opname van een animatiefilm in CINEMATEK? De nacht is jong, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De nacht van je leven

Honderden creatievelingen staan klaar om je de nacht van je leven te bezorgen, terwijl gratis pendelbussen vrolijk heen en weer snorren tussen de verschillende activiteiten. Nog altijd niet moe na al die nachtelijke escapades? Zet dan koers naar de Brusselse club C12, waar je de nacht in danst met een afterparty vol electrobeats. Het wordt ongetwijfeld de mooiste slapeloze nacht van je leven.

 

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

Museum Night Fever 2018