U bent hier:

Kerstboom-verbranding

In veel huishoudens is het een twistpunt: komt er een échte kerstboom - met naalden en onderhoud en ecologische schade vandien - of gaan we toch maar voor die lelijke van plastic?

Gezellig?

En dan zijn die huishoudens nog niet aan het eind van hun miserie, want volgende onderwerp van discussie is de vraag hoe lang die kerstboom dan wel mag blijven staan na Kerstmis. Zij vindt hem zo sfeervol en gezellig, hij is dat ding liever zo snel mogelijk kwijt dan rijk - of omgekeerd, natuurlijk.

Deadline 6 januari

Laat het ons daarom nog voor eens en altijd eens duidelijk maken: na driekoningen, na 6 januari dus, behoren alle kerstbomen bij het grof vuil gezet te worden. Ha!

Kerstboomverbranding

Maar wacht eens even: in plaats van een zielige dood tussen de kaken van een vuilnisauto, is het voor zo'n boompje toch veel eervoller om op te gaan in een fontein van vuur en vonken? Vanaf 6 januari worden overal in Vlaanderen en Brussel kerstboomverbrandingen georganiseerd - vaak met een natje en een droogje (of in dit geval: een glühwein en een oliebol) bij. 

Bereid je boompje alvast voor, en check hier voor een kerstboomverbranding bij jou in de buurt:

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Limburg
Antwerpen
Vlaams-Brabant
Brussel

 

Geen resultaten gevonden.