U bent hier:

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Pussies, hierheen!

Feministen zijn er nog steeds in heftige catfights over verwikkeld: heeft zo'n speciale dag voor vrouwen zin, werkt zo'n vrouwendag niet net beledigend, zouden alle dagen geen 'vrouwendagen' moeten zijn en wat met een speciale 'mannendag'? Laat die dames rustig elkaars haren uitrukken: de essentie is dat er op 8 maart, Internationale Vrouwendag, gewoon heel veel interessante, grappige of inspirerende activiteiten te doen zijn.

In alle kleuren en toonaarden

Ernstig of ludiek, voor vrouwen mét of zonder haar op de benen, of zelfs - hoe bestaat het - activiteiten waarop mànnen toegelaten zijn. Ga je voor de betere XX-bierdegustatie in Poperinge, voor de muzikale power van Oko Yono in Hasselt of voor de interessantere MO*lezing in Gent: wijd deze dag je gedachten toch minstens even aan het fenomeen vrouw.

Alles weten?

Ontdek hier wat er op Vrouwendag allemaal te doen is!


Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

Alle activiteiten op Internationale Vrouwendag

vrijdag 26 oktober 2018

Ann Helena Kenis - Op het randje

Opglabbeek, den Ichter

Theatervoorstelling

vrijdag 8 maart 2019

Beatles by Girls

Heusden-Zolder, CC MUZE

Concert

vrijdag 8 maart 2019

Huisvrouwmonologen

Opglabbeek, den Ichter

Theatervoorstelling

Internationale Vrouwendag