U bent hier:

Het Gordelfestival

Op zondag 3 september kan je weer fietsen, wandelen en achteraf de benen los dansen in de prachtige streek van de Groene Gordel en de Vlaamse Rand rond Brussel. Het festival gaat dit jaar door in twee grote trefpunten.

 

Ridders en rozen

Met ridders en kastelen, geuze en trekpaarden is het trefpunt in Huizingen de vitrine van de Groene Gordel. Sint-Pieters-Leeuw vervult dit jaar de rol van focusgemeente. Vanuit het trefpunt Colomaparkinternationaal bekend omwille van haar Rozentuin – kan je het Pajottenland en de Zennevallei te voet of met de fiets verkennen.  Udo, Natalia en Stan Van Samang voorzien de dag van een muzikale noot.

Sportieve kids

Naast de themawandelingen en fietsroutes wordt er ook een indrukwekkend randprogramma voorzien. Sportieve kids kunnen zich uitleven in het kinderdorp. Een deathride en touwenparcours in het avonturendorp, optredens van Kaatje en Kapitein Winokio, straattheateracts,... Kortom: voor elke familie wat wils.

'Proef de streek’-routes

Net als vorig jaar kan je tijdens de 'Proef de streek'-routes je benen laten proeven van een pittig landschap, terwijl je onderweg de verschillende Geuze- en Lambiekbrouwerijen in de streek ontdekt. Hoe langer je tocht, hoe meer verrassingen onderweg.

 

Geen resultaten gevonden.