U bent hier:

De Warmste Week

De Warmste Week

De Warmste Week

Van 18 tot 24 december is het Nelson Mandelaplein in Kortrijk met voorsprong de warmste plek van het land, want dan zamelt Studio Brussel er zes dagen lang geld in voor meer dan 1000 goede doelen.


Draag je steentje bij en steun ook een goed doel, bijvoorbeeld op een van deze vijf manieren:

 

1. Sporten voor het goede doel

Tussen 18 en 23 december kan je in respectievelijk Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven en Beringen rondjes lopen voor een goed doel dat je zelf gekozen hebt, tijdens zes warmathons. 

Steun je liever een lokale actie, of is lopen niet aan jou besteed? Dan kan je ook nog zwemmen, suppen, crossfitten of blacklight badmintonnen for life. Als je meteen ook je buikspieren wil trainen raden we een lachwandeling (for life) aan, en de echte waaghalzen nemen deel aan een spannende go-cartrally. 

 

2. Feesten voor het goede doel

Wie al in feeststemming is kan in rechtstreeks Kortrijk terecht: heel wat artiesten komen er optreden, van Selah Sue tot Zwangere Guy. Zelf als je geen kaartje kon scoren voor de concerten is het nog de moeite om naar het Nelson Mandelaplein af te zakken, want er staan nog heel wat verrassingsoptredens op het programma.

Of je kan gewoon in je eigen buurt gaan feesten voor het goede doel.

 

3. Eten voor het goede doel

Als je waar voor je geld wil, dan steun je de Warmste Week best door te eten. Mogelijkheden genoeg: pannenkoeken, wafels, winterbarbecues en zelfs hutsepot, ze staan allemaal op het menu. 

 

4. Luisteren voor het goede doel

Mag het wat rustiger? Je kan tijdens de Warmste Week ook goede doelen steunen door te zitten en te luisteren. Naar een (kerst)concert bijvoorbeeld, naar een comedian of zelfs tijdens een theatervoorstelling. 

Een bloemlezing uit het aanbod: een ligconcert (voor als het écht wat rustiger mag), een gospelkoor of een comedyavond met academisch verantwoorde mopjes.

 

5. Betalen voor het goede doel

Hoe je het ook draait of keert, uiteindelijk moet je gewoon je portemonnee boven halen. Dan kan je er even goed iets voor in de plaats krijgen: trek naar een kerstmarkt, platenbeurs, rommelmarkt of boekenverkoop en kom thuis met een stapel cadeaus voor jezelf of iemand anders - en een stevige dosis positieve karma. 

 

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

De warmste activiteiten

Van 26 juni 2020 tot 27 juni 2020

BAR LOWIE t.v.v Spierziekten Vlaanderen

Otegem (Zwevegem), EK speelpleintje

Party of fuif

Van 13 juni 2020 tot 12 juli 2020

EK Tentje ,bekijken alle matchen rode duivels. t.v.v Spierziekten Vlaanderen

Otegem (Zwevegem), Tent speelplein

Sportwedstrijd bekijken

Van 22 augustus 2020 tot 23 augustus 2020

U/TURN zomerterras

Balen, Keiheuvel Balen

Eten en drinken

zondag 18 oktober 2020

Hogt zingt

Haacht, GC Den Breughel

Kermis of feestelijkheid

Van 10 september 2019 tot 10 november 2020

Bijeenkomst voor fibromyalgiepatienten

Boom, WZC Den Beuk

Cursus of workshop

zaterdag 21 november 2020

Loopwedstrijd Route62 (4, 7 en 12km)

Gistel, Sport- en cultuurcentrum Zomerloos

Sportactiviteit

zondag 13 december 2020

Kerstmarkt te Panhuys Park

Destelbergen, Panhuys Park

Markt of braderie

Bekijk meer tips