U bent hier:

De mooiste familievoorstellingen op Podium 19

De mooiste familievoorstellingen op Podium 19

De mooiste familievoorstellingen op Podium 19

Deze wonderlijke, hilarische en ontroerende voorstellingen voor het hele gezin bekijk je gezellig thuis.


1. De zoektocht van een aanspoelkind in  SHEL(L)TER (6+)

Op een nacht spoelt een jongen zonder herinneringen aan op de branding. Via de bijzondere ontmoetingen met enkele kleurrijke figuren op het strand leert hij de regels van het spel - of leren de anderen nog het meest van hem? 

SHEL(L)TER (6+) is een wonderlijk sprookje vol muziek, film en woorden: over wat het betekent om kind (of mens) te zijn en over de zoektocht naar een thuis. 

SHEL(L)TER, nog tot 23 maart te herbekijken 

 

2. Opera op kindermaat in Fidelio (10+)

Florestan en Leonore dromen van een eerlijke, rechtvaardige samenleving. Met hun ludieke acties slagen ze erin om een grote groep mensen van diverse pluimage op de been te krijgen, om te protesteren tegen de tiran Pizarro. Pizarro Florestan daarop opsluiten in een geheime kerker, en Leonore moet een plan verzinnen om hem te bevrijden ...

Fidelio (10+) is de allereerste opera-tekenfilm van België: laat je meeslepen door het spannende verhaal van Florestan en Leonore, met muziek van Beethoven op de achtergrond. 

Fidelio, nog tot 23 maart te herbekijken 

 

3. Zacht is het nieuwe stoer in Softies (6+) 

Softies (6+) is een dans- en circusvoorstelling over kwetsbaar durven zijn, waarin drie acrobaren het gevaar opzoeken en tegelijk gevaarlijk dicht bij elkaar komen. Ze gooien alle clichés overboord: over wat stoer is en flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien. 

Softies (6+), nog tot 9 maart te herbekijken 

 

4. Helemaal opnieuw beginnen in BAM! (6+)

BAM! Een knal. Een grote ramp. De wereld naar de vaantjes. Enkel en man en een vrouw blijven over om de wereld opnieuw bij elkaar te fantaseren, zoals zij denken dat het goed zou zijn. 

BAM! (4+) is een energieke voorstelling over helemaal opnieuw beginnen, over dromen van een nieuwe wereld en soms eens botsen. 

BAM! (6+), nog tot 23 februari te herbekijken