U bent hier:

Dag van de Dans

Dag van de Dans

Dag van de Dans

Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans - een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.

Dag van de Dans vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 april en het programma is weer om duimen en vingers bij af te likken. Er zijn voorstellingen, open repetities, interventies en flashmobs voor jong en oud.

Mekka van de dans

Brussel is voor buitenlandse dansliefhebbers het mekka van de dans en Vlaamse choreografen liggen internationaal op het hoogste schap, maar in eigen land is dans nog steeds geen sant. Hoog tijd om daar iets aan te doen! op meer dan 50 locaties staan dansers en choreografen paraat om je in het dansbad te trekken.

Zelf doen?

Gooi je liever zelf de benen los? Schrijf je dan in voor een van de workshops of open podia.

Zin om te gaan dansen in je buurt

 

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt. 

Geen resultaten gevonden.
Dag van de Dans 2018