U bent hier:

Dé comedyhypes van voorjaar 2017

Vlaanderen telt een aantal straffe mannen en vrouwen, als het gaat over comedy. Was 2016 een moeilijk jaar voor u? Schrijf dan alvast deze vijf comedypremières in uw agenda - zo weet u zeker dat er voorjaar 2017 wat te lachen valt.

Deze comedians kunnen ons alvast, gniffelend van voorpret, in hun shows verwachten:

 • Henk Rijckaert - Technostress
  De hedendaagse mens lijdt aan FOMO - Fear Of Missing Out, de angst om niet mee te zijn, om de hipste feestjes en de laatste nieuwtjes te missen. Comedian Henk Rijckaert fileert in zijn nieuwe zaalshow Technostress de soms absurde situaties die dat met zich meebrengt. Via apparaten als de smartphone of die irritante madam van de gps die het altijd beter weet - neen, ik maak géén U-turn - komt een eindeloze stroom aan informatie, berichten en breaking news voortdurend op ons af. Zit uw hoofd ook zo boordevol?

 • Xander De Rijcke - Quarter Life Crisis
  Hij is nog geen dertig, en hij worstelt al met een existentiële crisis... Comedian Xander De Rijcke heeft natuurlijk hard geleefd, met al drie zaalshows en een best-off achter de kiezen. Gaapt nu het zwarte gat? Is De Rijcke zijn midlife crisis aan het voorbereiden? Of is Xander De Rijcke gewoon volwassen aan het worden? Dokter, dokter! In Quarter Life Crisis maakt De Rijcke de analyse van een zéér herkenbare levensfase en neemt samen met u de tips onder de loep om uit de put te klimmen. Geen betere dokter dan een stand-up comedian!

 • Thomas Smith - Strak
  Hij reisde door Indië met Martin Heylen en Vlaanderen leerde hem kennen in De Slimste Mens, maar in wezen is Thomas Smith voor alles nog steeds een topcomedian. In deze nieuwe show Strak heeft hij een plan, en dat is behoorlijk... juist. Sith belooft een hypergefocuste tocht doorheen zijn universum waar logica en nonsens door elkaar lopen. 

 • William Boeva - Reset
  Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, veranderde het leven van William Boeva in één grote rollercoaster. Nu de rit voorbij is staat Boeva weer met beide voeten op de grond. Tijd om na te denken. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar heeft het hem ook zelf veranderd? En hoe dan? Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien en de boel te resetten. Nog sneller, nog scherper en nog verrassender.
 • Lukas Lelie - Ik doe mijn best
  Relatieve nieuwkomer in het comedyveld, en met een bloemrijke naam: Lukas Lelie doet alvast zijn best. In zijn eerste echte zaalshow profleert hij zich als de onsympathieke loser - een beetje zoals Philippe Geubels - maar zijn droge, bijna ernstige humr doen je toch dubbelliggen. Niet voor één gat te vangen, deze debutant - en zo hebben we onze comedians graag.  

(Foto: Henk Rijckaert - Technostress)

Nog meer comedy? Hierzo!

zaterdag 25 februari 2017

Freddy De Vadder - Freddy on ice LAATSTE TICKETS

Wevelgem, CC Guldenberg

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Voorstelling William Boeva 'RESET'

Zulte, Gaston Martenszaal

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Arnout Van Den Bossche - Burn out voor beginners

Brugge, Biekorf

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Geert Vermeulen, Walter Poppeliers (twee ‘ex-Nieuwe-Snaren’) & Arne Leurentop - KruipOlie

Sint-Katherina-Lombeek, CC De Ploter

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Zonder Filter

Merksem, Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal


zaterdag 25 februari 2017

Henk Rijckaert: Technostress

Herentals, CC 't Schaliken

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Bert Kruismans - Het was (is) maar om te lachen

Lebbeke, CC De Biekorf

Theatervoorstelling

zaterdag 25 februari 2017

Henk Rijckaert - Technostress

Herentals, CC 't Schaliken

Theatervoorstelling

Van 18 november 2016 tot 25 februari 2017

Strak | try-out

Ekeren, 252cc


Van 23 februari 2017 tot 25 februari 2017

Sketch

Antwerpen, DE Studio/Villanella

Theatervoorstelling

Bekijk alle activiteiten
Niet te missen comedy 2017