U bent hier:

Dé comedyhypes van voorjaar 2017

Vlaanderen telt een aantal straffe mannen en vrouwen, als het gaat over comedy. Was 2016 een moeilijk jaar voor u? Schrijf dan alvast deze vijf comedypremières in uw agenda - zo weet u zeker dat er voorjaar 2017 wat te lachen valt.

Deze comedians kunnen ons alvast, gniffelend van voorpret, in hun shows verwachten:

 • Henk Rijckaert - Technostress
  De hedendaagse mens lijdt aan FOMO - Fear Of Missing Out, de angst om niet mee te zijn, om de hipste feestjes en de laatste nieuwtjes te missen. Comedian Henk Rijckaert fileert in zijn nieuwe zaalshow Technostress de soms absurde situaties die dat met zich meebrengt. Via apparaten als de smartphone of die irritante madam van de gps die het altijd beter weet - neen, ik maak géén U-turn - komt een eindeloze stroom aan informatie, berichten en breaking news voortdurend op ons af. Zit uw hoofd ook zo boordevol?

 • Xander De Rijcke - Quarter Life Crisis
  Hij is nog geen dertig, en hij worstelt al met een existentiële crisis... Comedian Xander De Rijcke heeft natuurlijk hard geleefd, met al drie zaalshows en een best-off achter de kiezen. Gaapt nu het zwarte gat? Is De Rijcke zijn midlife crisis aan het voorbereiden? Of is Xander De Rijcke gewoon volwassen aan het worden? Dokter, dokter! In Quarter Life Crisis maakt De Rijcke de analyse van een zéér herkenbare levensfase en neemt samen met u de tips onder de loep om uit de put te klimmen. Geen betere dokter dan een stand-up comedian!

 • Thomas Smith - Strak
  Hij reisde door Indië met Martin Heylen en Vlaanderen leerde hem kennen in De Slimste Mens, maar in wezen is Thomas Smith voor alles nog steeds een topcomedian. In deze nieuwe show Strak heeft hij een plan, en dat is behoorlijk... juist. Sith belooft een hypergefocuste tocht doorheen zijn universum waar logica en nonsens door elkaar lopen. 

 • William Boeva - Reset
  Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, veranderde het leven van William Boeva in één grote rollercoaster. Nu de rit voorbij is staat Boeva weer met beide voeten op de grond. Tijd om na te denken. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar heeft het hem ook zelf veranderd? En hoe dan? Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien en de boel te resetten. Nog sneller, nog scherper en nog verrassender.
 • Lukas Lelie - Ik doe mijn best
  Relatieve nieuwkomer in het comedyveld, en met een bloemrijke naam: Lukas Lelie doet alvast zijn best. In zijn eerste echte zaalshow profleert hij zich als de onsympathieke loser - een beetje zoals Philippe Geubels - maar zijn droge, bijna ernstige humr doen je toch dubbelliggen. Niet voor één gat te vangen, deze debutant - en zo hebben we onze comedians graag.  

(Foto: Henk Rijckaert - Technostress)

Nog meer comedy? Hierzo!

vrijdag 16 maart 2018

Pieter Verelst - Mijn broer en ik

Anzegem, Zaal Ansold

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Schoon - Laatste tickets!!!

Diksmuide, CC Kruispunt

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Trecto Pnix - Urbanus

Sint-Truiden, Cultuurcentrum de Bogaard

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

MICHAEL VAN PEEL - VAN PEEL OVERLEEFT 2017 - DE VIJGEN NA PASEN TOUR

Peer, BICC - 't Poorthuis

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Thomas Smith – Strak – humor

Lokeren, Cultuurcentrum Lokeren

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Comedy time @ de rid'o met JERON DEWULF

Oostende, Rid' O

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Hoeselt Goes Comedy | Lukas Lelie, Joost Van Hyfte, Arnout V/d Bossche

Hoeselt, GC Ter Kommen

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

Big Apple Comedy Café met Johan Petit, Jasper Posson e.a.

Antwerpen, Theater Het Klokhuis

Theatervoorstelling

vrijdag 16 maart 2018

David Galle - Erover *** LAATSTE TICKETS ***

Wevelgem, CC Guldenberg

Theatervoorstelling

Van 24 februari 2018 tot 16 maart 2018

Cabardouche

Itegem, Parochiezaal Itegem

Theatervoorstelling

Bekijk alle activiteiten
Niet te missen comedy 2017