U bent hier:

Boekenbeurs 2016

Antwerpen - Hoeft de Boekenbeurs nog voorgesteld te worden? De beurs mag dit jaar officieel een eerbiedwaardig oudje genoemd worden, want ze viert haar 8Oste verjaardag. Met massa's gloednieuwe boeken natuurlijk, en de aanwezigheid van al wat in Vlaanderen rondloopt aan schoon schrijvend volk. Je maakt er kennis met je favoriete auteurs, volgt live de boeiendste interviews of ziet illustratoren aan het werk.

Signeren

Wie zich laat verleiden tot de aankoop van een boek, kan dat natuurlijk laten signeren - wist je dat, dankzij een geavanceerde robot, zelfs Paul van Ostaijen zijn handtekening komt zetten? Er worden literaire prijzen uitgereikt, er verschijnen feestedities van bijzondere boeken en er komen special guests.

Nieuw!

Nieuwigheden zijn de Spiegeltent - nostalgie troef! - of de Ojoo-routes waardoor nieuwsgierige jongeren via hun smartphone door de beurs geleid worden. En wat te denken van de Fiepbus (met tekeningen van Fiep Westendorp) waarin kinderne zich naar hartelust kunenn uitleven?

Voor families

Van kinderen gesproken... Niet alleen grote boekenwurmen zakken dit weekend af naar Antwerpen, ook voor de kleine lezertjes is de Boekenbeurs een feest. Mini en zijn of haar  ouders kunnen natuurlijk samen op jacht naar de gekste, mooiste, leerrijkste, fantastische kinderboeken, maar er is intussen ook heel wat te beleven. Vlieg en Iedereen leest organiseren bijvoorbeeld een zoektocht door de hallen. Handig, want de speurtocht brengt je meteen langs de kinderboekenstands en elke dag wint iemand een boekenpakket. 

Laat het maar waaien... wij kruipen in een hoekje met een boekje...

Geen resultaten gevonden.