U bent hier:

Acht toppers op Winter in Antwerpen

Acht toppers op Winter in Antwerpen

De leukste wintervakantie beleef je dit jaar in Antwerpen. Hou je klaar voor heel wat winters vakantieplezier want vanaf 10 december vind je in hartje stad alle ingrediënten voor een onvergetelijk eindejaar.Weet je niet goed waar te beginnen? Haal dan inspiratie uit ons overzicht van de acht toppers van Winter in Antwerpen.

1. IGLOO mistletoe 
Haal de romanticus in jezelf boven en kom een kus stelen in het iglo-kunstwerk op de Grote Markt. Volgens de traditie kan je dat onder de maretak doen zonder gestraft te worden. 

2. China Light 
Wandel door de ZOO in het donker en ontdek een fantasiewereld vol lichtgevende dieren, bloemen en mythische wezens. China Light zorgt ook voor enkele grote lichtinstallaties buiten de ZOO die de binnenstad in een magische sfeer onderdompelen. 

3. Nello & Patrasche 
Beleef het wereldberoemde verhaal van Nello en zijn hond Patrasche bij de videoprojectie op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Op het einde staan alle spots op het nieuwe standbeeld gericht.

4. Speels openluchtterras 
Speel het spel Sterrenwacht en stap op de lichttegels om de verstopte sterrenbeelden te vinden. Of laat de lichtjes op het plein branden door te fietsen. Gewoon gezellig toekijken vanop de tribune kan ook, natuurlijk!

5. Minigolf met winterbar 
Demonstreer je beste swing op de minigolfbaan aan de Cruiseterminal en bespreek je scores in de winterbar.

6. Tubing 
Op de winterse glijbaan aan het Steenplein roetsj je met een band zo snel mogelijk naar beneden.

7. IJspiste met winterbar 
Schaats een rondje op de overdekte ijspiste van de Groenplaats. Naast de piste is een terras met winterbar waar je op adem komt met een lekker drankje én zicht op de kathedraal.

8. Kerstmarkt 
Kom cadeautjes jagen op de Antwerpse kerstmarkt. Je koopt er ambachtelijke en artisanale producten en originele hebbedingen. Bij de bijna honderd kraampjes vind je vast het perfecte cadeau. 

Geen resultaten gevonden.
Winter in Antwerpen