Familietheater

7x theater voor kinderen in de kerstvakantie

Het rode pluche van een theaterzaal en een podium waarop vanalles gebeuren gaat: dat is gegarandeerd een onvergetelijke uitstap. Neem je kinderen mee naar een wonderlijke voorstelling in de kerstvakantie.

2. Sneeuw voor de allerkleinsten (1,5+)

Sneeuw! is een fabelachtige voorstelling voor peuters. Je waant je in het verre Noorden, stil en sprookjesachtig. De voorstelling bevat weinig woorden maar wel sterke beelden en meeslepende muziek

Je kindje hoeft bovendien niet stil te zitten: de kleinste toeschouwers mogen lekker vrij bewegen en rondlopen.

5. De onzichtbare man (4+)

Een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen vragen oproepen. Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor?

De onzichtbare man gaat over alles wat je niet ziet, en stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden. Een filosofische en pakkende voorstelling.

6. The Addams Family (10+)

Je tanden flossen met een stuk spinnenweb? Je wimpers krullen met een buigtang? Je dagelijkse stretchoefeningen, vastgebonden aan een marteltuig? Allemaal doodnormaal voor the Addams Family.

Deze musical staat volledig in het teken van romantische en hilarische liefde. Wednesday Addams wordt tegen alle buitengewone verwachtingen in, verliefd op een gewone jongen: Lucas Vandeputte. Ze zijn volledig overtuigd van hun hartstocht, maar hoe zullen hun families daarmee omgaan?

Reeks
WinterCultuur voor kinderen