Cursussen en workshops

7x de leukste cursussen en workshops dit najaar

In september (her)starten heel wat lessenreeksen en workshops! Kom uit je comfortzone, leer nieuwe mensen kennen en laat je creativiteit de vrije loop.

1. De wereld is je canvas

Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en ga tekenen, schilderen, of graffiti spuiten. Leer observeren en objecten, personen of landschappen realistisch in beeld brengen, of net afstappen van de werkelijkheid en iets creëren vanuit je gevoel.

3. Lekker met je handen in de klei

Leer de basis van het pottenbakken tijdens een gezellige workshop keramiek en neem je eigen unieke creatie mee naar huis. Of ga een stapje verder en volg een uitgebreide cursus. Niet rond de pot draaien en snel inschrijven is de boodschap, want keramiek is hot en de plaatsen zijn beperkt!

Deze vrijdag

Workshop Terrazzo

Antwerpen

4. Als het kriebelt moet je dansen

Gooi die heupen maar los en dans de stress van je af. Pittige breakdance, emotionele moderne dans, vurige latin, of uitbundige Afrikaanse dans? Het aanbod is groot en de keuze is aan jou!

6. Spelen met taal

Ben jij een echte taalvirtuoos? Of hou je er gewoon van om je op een creatieve manier met woorden uit te drukken? Dan zijn deze workshops & lessenreeksen ongetwijfeld iets voor jou! Proef van (improvisatie)theater, spreek vanuit je gevoel tijdens een sessie Slam Poetry, of krijg professionele begeleiding bij het neerpennen van je gedachten tijdens een gedichtenworkshop.

7. Kijk eens naar het vogeltje!

Een leuke selfie van jou en je bestie, sfeerbeelden op een feestje, de glimlach van je lief bij het openen van een cadeau, een grappige pose van je huisdier, …. We maken allemaal elke dag wel wat kiekjes met onze smartphone. Wil jij echter meer uit je foto’s halen? Check dan deze cursussen fotografie en fotobewerking.

Reeks
Beleef Weer Meer