Silent Disco

6 gezellige festivals in en om jouw cultuurhuis

Het cultuurseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar heel wat cultuurhuizen blijven gewoon open om de zomer te vieren. Op deze festivals ben je welkom om te gaan dansen, spelen, kijken of luisteren.

Samen met

cult!

3. Een onvergetelijke avond op Bruismelk Festival

Tijdens Bruismelk Festival in De Warande in Turnhout proef je van muziek en performances. Muziek gemaakt met auto's, een accordeon als fitnesstoestel, rusthuismuziek ... Het wordt een bijzondere avond. 

Wil je een eeuwig souvenir aan de avond? Dan kan je je wagen aan een No Choice Tattoojij kiest de plek en de grootte, kunstenaar Dennis Tyfus improviseert een tattoo die meteen vereeuwigd wordt op je lichaam. Daarbij vergeleken lijkt de No Choice Bar een veiligere optie - tenzij je de titeldrank van het festival geserveerd krijgt ... 

Mijn cultuurhuis raakt, begeestert en verwondert. Wat doet het met jou?

Ontdek het aanbod

6. Tekenpret tijdens De Verbeelders

In CCHA strijkt deze zomer een gloednieuw festival neer: De Verbeelders neemt je mee in een wonderlijk geïllustreerde wereld. Kijk binnen in het creatieproces van Leo Timmers of Judith Vanistendael, bewonder tekenaars live aan het werk of probeer het zelf een tijdens een workshop. Op het illustratorenmarktje scoor je de mooiste prints, kaartjes of boeken, rechtstreeks van de makers. 

Geen zin om te wachten? De hele zomer lang loop je overal in Hasselt pop-uptentoonstellingen vol mooie tekeningen tegen het lijf. 

Reeks
Festivals