Win tickets voor Crammerock

5x niet te missen concerten dit najaar

Tijdens de herfst hoor je niet alleen het geritsel van vallende bladeren, maar eindelijk ook het onafgebroken flapperen van concertzaaldeuren.

1. Coolste collab van het najaar

VIERNULVIER trapt het herfstige concertseizoen af met een indrukwekkende double bill: Le Motel & MC Magugu, met support van Antwerpenaar Fahad Seriki (DVTCH NORRIS). Na hun eerdere succesvolle samenwerking voor het nummer 'Shaolin' in 2021, zijn Le Motel en Magugu opnieuw de studio ingedoken voor de ep 'Kindness Weakness', uitgebracht op Le Motels eigen label Maloca. De 4 tracks van de ep combineren zorgvuldig bass, UK garage, grime en jungle. Mis dit energieke en zweterige feestje niet!

2. Jong talent om in de gaten te houden

Sam De Nef, een jonge songwriter en componist uit Antwerpen, bracht in oktober 2022 zijn debuutalbum 'Dawn/Dusk' uit. Zijn nummers zijn doordrenkt met persoonlijke ervaringen, dromen en fictieve verhalen, wat zich vertaalt in een meeslepend en indrukwekkend debuut.

Alle concerten van Sam De Nef

3. Een vaste waarde

Na zeer geslaagde try-outs in 2022, die in een mum van tijd uitverkocht waren, keert Warhaus dit najaar terug naar de zalen. Het is ondertussen al even geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere, de prachtplaten We Fucked a Flame into Being (2016) en Warhaus (2017) de wereld in stuurde. Een gebroken hart en een eenzaam verblijf in Palermo zorgden voor de langverwachte opvolger, Ha Ha Heartbreak. Klaar voor een zwoele avond?

4. Crazy-getalenteerde COELY

Met 'Don't Care' scoorde Coely in 2017 een immense hit. Na zes jaar brengt Queen Coely eindelijk de opvolger van haar debuutalbum uit. Tijdens die muzikale pauze beleefde ze de coronapandemie, trouwde ze, werd ze moeder, en overwon ze een depressie. Al die invloeden laten zich horen in haar nieuwe album 'Alive'. Op Alive doet Coely de grens tussen hiphop, soul, R&B en pop vervagen, en ook live maakt ze er een genreoverschrijdend feestje van.

5. Metal must-see

Na 8 jaar wachten komt het Liturgy van Haela Hunt-Hendrix eindelijk terug naar Antwerpen met een nieuw album: '93696'. Mark your calendar, want dit is een concert dat je niet wilt missen. Dit nieuwe project wordt omschreven als transcendentale black metal dat grenzen overstijgt met zijn impact op verschillende muziekgenres. Hun muziek verkent filosofische ideeën over religie en kunst, en hun albums worden geprezen als een van de invloedrijkste van het afgelopen decennium.