Dansen in 't Park

5x indrukwekkende performances in openlucht

Heel wat performers rukken zich tijdens de zomermaanden los van hun vertrouwde overdekte podia en geven het beste van zichzelf in openlucht. Zet je schrap voor een unieke ervaring!

 

1. Dansen in 't Park

Tijdens dit bruisende festival in het Gentse Azaleapark kan je proeven van heel veel verschillende soorten dansstijlen, zoals Afrikaanse dans, Authentic jazz, Bollywood, Hedendaagse dans, Tapdans, Bui, Cuban Salsa, Bachata, Lindy Hop, enz.

Geef je ogen de kost tijdens de optredens, of volg een workshop en gooi zelf je heupen los. Elke avond wordt bovendien afgesloten met een spetterend dansfeest.

 

 

2. Straffe poëzie in openlucht

“Poezie waarop je wil walsen tot je er dronken en draaierig bij neervalt!”, staat er te lezen op de achterflap van Esohe Weyden haar eerste poëziebundel Tussentaal. Ze is een jong, fris en swingend talent en brengt zinderende slam poetry waar je mond van openvalt.

 

 

3. Muzikaal spektakel op het Donkmeer

Singin’ in the Rain is gekroond tot beste muziekfilm ooit. De musicalbewerking is dan ook een feest voor het oog en het oor. Ga genieten van dit muzikale spektakel in een van de mooist gelegen openluchttheaters van Europa. Dat het op het Donkmeer zal spetteren, daar kan je vanop aan.

 

 

4. De crème de la crème van het straattheater

De Europese top uit de straattheater- en circuswereld zakt opnieuw af naar Beveren. Meer dan 40 verschillende acts zullen je drie dagen lang verrassen, verwonderen en een lach op je gezicht toveren.

 

 

5. De wondere wereld van opera met Koen Crucke als je gids

Tijdens het Zomeropera seizoen 2022 wordt de Landcommanderij in Bilzen tijdelijk omgedoopt tot Villa Lehár. Niemand minder dan Koen Crucke geeft je een muzikale rondleiding. Gekende aria’s, verborgen pareltjes, humor, drama en romantiek passeren de revue. Vervolgens kan je een voorstelling meepikken op de prachtige binnenkoer van het landhuis.

 

 

Nog meer leuke activiteiten deze zomer: