Erhan Demerci

5x comedy in openlucht

In tuinen, parken of gezellig op de zomerbar: hier kan je genieten van een zomers avondje comedy in open lucht.

 

1. In de Schaduw van Fort 4 in Mortsel

Het bekende Antwerpse comedycafé The Joker heeft deze zomer een caravan neergepoot aan Fort 4 in Mortsel en nodigde meteen ook enkele stamgasten uit om een comedyset te komen spelen. 

Op 4 augustus is het aan Alex Agnew, die zijn nieuwste moppen komt testen op het publiek tijdens een try-out voor zijn nieuwe show. 

 

2. Cabaret in Geel

In het stadspark van Geel is er de hele zomer lang Verklaptelke dinsdag mag je je met je eigen stoeltje installeren voor een avondje comedy. Op 16 augustus kan je gaan kijken naar Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo. 

 

3. Vertellingen aan het kasteel

Verschillende regionale tv-zenders organiseren deze zomer Vertellingen: ze nodigen boeiende (en grappige) vertellers uit om hun verhalen te delen op een mooie locatie in de buurt. De voorstellingen zijn helemaal gratis, maar je moet wel je eigen stoel meebrengen. 

Jade Mintjens komt op 22 augustus naar het mooie Domein de Renesse in Malle: ze wisselt stand-up comedy af met leuke liedjes en af en toe een donker mopje. 

In het Pater Damiaanmuseum in Tremelo is het dan weer Erhan Demerci die komt vertellen.

 

4. Lachen in Lennik

In Lennik worden comedyliefhebbers verwend met een avondvullend programma. Eerst is er een open mic waar lokale talenten het podium mogen delen, daarna komt Raf Coppens een set spelen: hij brengt met scherpe humor verslag uit van zijn werk in de Kringloopwinkel, waar hij in contact komt met allerlei gewone mensen. 

 

5. Zomeren in Antwerpen

Jeugdcentrum Bouckenborgh in Merksem serveert de hele zomer lang frisse drankjes in hun zomerbar, samen met een programma vol gratis activiteiten - van sport tot muziek. Er staat ook regelmatig stand-up comedy gepland: je kan onder andere nog naar Soe Nsuki en David Galle gaan kijken in augustus. 

     

Meer comedy deze zomer

 

Beleef weer meer

Reeks
Beleef Weer Meer