U bent hier:

5 goede redenen om Music for Life te steunen

Kan je je tijdens deze koude winterdagen nauwelijks bedwingen om toevallige passanten een knuffel te geven? Goed zo, je bent al helemaal in the mood voor Music for Life. De actie van StuBru en het Rode Kruis steunt ook dit jaar weer meer dan duizend goede doelen in heel Vlaanderen.

Vraag je je nog steeds af waarom je je energie, centjes of je enthousiasme zomaar zou wegschenken? Hier zijn 5 goede redenen!

 1. Je krijgt het er warm van.
  Géén conditie? Geen probleem! Echt iederéén kan meelopen met de warmathons die in de vijf provinciehoofdsteden en in Brussel worden gelopen tussen 18 en 23 december. Of je nu loopt, stapt of jogt, het maakt niet uit: met elke pas steun je de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life. Je krijgt het er warm van in je lijf, en je maakt de wereld een stukje warmer.

 2. Je belandt midden in de winter op een swingend zomerfestival.
  Werchter of Pukkelpop bevinden zich rond deze tijd in Boom, want van 18 december tot kerstavond in het provinciedomein De Schorre in Boom de plek om te zingen, te genieten van de vele muzikale mystery guests en elkaar een groepsknuffel te geven. Zak met al je vrienden af naar de Schorre en beleef er de Warmste Week van het jaar.

 3. Je wordt er slimmer van.
  Ben je in deze periode met geen stokken buiten te krijgen? Chill. Wist je dat je ook gezellig binnen kon Lezen for Life? Het concept is heel simpel: je kan per geleend/gelezen boek een bedrag sparen in de spaarbox in de diverse bibliotheken. Gezinnen kunnen ook “thuissparen”. Trotse peter en meter van de actie zijn illustratrice Eva Mouton en auteur Christophe Vekeman. Zet je brein aan het werk voor het goede doel!

 4. Je ontdekt er nieuwe hobby's mee.
  Het is hartverwarmend om te zien hoeveel gekke, serieuze, ambitieuze of kleinschalige acties er de komende weken worden opgezet in Vlaanderen en Brussel, onder het motto: 'Iedereen zorgt voor iedereen'. De creativiteit van de Vlaam kent werkelijk geen grenzen. Er wordt gequizt, gewellnesst, gecovered, gedoken for Life, maar in Oostende spannen ze de kroon: daar doen ze aan 'armbreien for Life'. Ontdek het volledige aanbod hier

 5. Het helpt!
  Tijdens de editie van 2015 waren er maar liefst 1054 goede doelen te steunen en dat gebeurde door 3.345 acties. Tijdens de slotshow bleek dat er in totaal maar liefst 5.102.730 euro werd opgehaald. Applaus!

 

Music for Life in Vlaanderen & Brussel

zondag 7 mei 2017

Move(d) to help

Merksplas, Schuren Merksplas-Kolonie

Sportactiviteit

zondag 25 juni 2017

motorrondrit Tvv Music For Life

Kapelle-Op-Den-Bos, Jeugdhuis Den Doetsjé

Fiets- of wandelroute

zaterdag 16 september 2017

2de HIS QUIZ

Tienen, CC De Kruisboog - Manege

Spel of quiz

zaterdag 11 november 2017

'De Warmste Loop' voor het goede doel!

De Haan, Heideschool - Vosseslag (De Haan)

Sportactiviteit

zaterdag 16 december 2017

Winterwandeling: Reflectortocht

Heist-op-den-Berg, Provinciaal Groendomein De Averegten

Fiets- of wandelroute

Music for Life