U bent hier:

5 goede redenen om Music for Life te steunen

Kan je je tijdens deze koude winterdagen nauwelijks bedwingen om toevallige passanten een knuffel te geven? Goed zo, je bent al helemaal in the mood voor Music for Life. De actie van StuBru en het Rode Kruis steunt ook dit jaar weer meer dan duizend goede doelen in heel Vlaanderen.

Vraag je je nog steeds af waarom je je energie, centjes of je enthousiasme zomaar zou wegschenken? Hier zijn 5 goede redenen!

 1. Je krijgt het er warm van.
  Géén conditie? Geen probleem! Echt iederéén kan meelopen met de warmathons die in de vijf provinciehoofdsteden en in Brussel worden gelopen tussen 18 en 23 december. Of je nu loopt, stapt of jogt, het maakt niet uit: met elke pas steun je de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life. Je krijgt het er warm van in je lijf, en je maakt de wereld een stukje warmer.

 2. Je belandt midden in de winter op een swingend zomerfestival.
  Werchter of Pukkelpop bevinden zich rond deze tijd in Wachtebeke, want van 18 december tot kerstavond in het provinciedomein Puyenbroeck in Wachtebeke de plek om te zingen, te genieten van de vele muzikale mystery guests en elkaar een groepsknuffel te geven. Zak met al je vrienden af naar Puyenbroeck en beleef er de Warmste Week van het jaar.

 3. Je kan ervan snoepen.
  Heb je in deze periode last van een suikerdip? Chill. Wist je dat je je dit jaar Nero-gewijs onbeperkt tegoed kunt doen aan koeken en wafels voor het goede doel? De Ketnet-Koekenbak richt zich vooral op klasjes, die tussen 7 en 24 december worden aangespoord om van koekenbak te doen, maar ook volwassen snoepers kunnen hun eigen wafelenbak opzetten. Ontdek hier waar men ze allemaal bruin bakt.

 4. Je ontdekt er nieuwe hobby's mee.
  Het is hartverwarmend om te zien hoeveel gekke, serieuze, ambitieuze of kleinschalige acties er de komende weken worden opgezet in Vlaanderen en Brussel, onder het motto: 'Iedereen zorgt voor iedereen'. De creativiteit van de Vlaam kent werkelijk geen grenzen. Er wordt gequizt, gewellnesst, gecovered, gedoken for Life, maar in Mol spannen ze de kroon: daar houden ze een 'Duckrace for Life'. Ontdek het volledige aanbod hier

 5. Het helpt!
  Tijdens de editie van 2016 waren er maar liefst 6.195 acties. Tijdens de slotshow bleek dat er in totaal maar liefst 7.802.913 euro werd opgehaald. Applaus!

 

Op zoek naar nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van UiTinVlaanderen. Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt.

Music for Life in Vlaanderen & Brussel

zaterdag 17 november 2018

Music for life benefiet Gala van de Zorg!

Aartselaar, CC 't Aambeeld

Party of fuif


Music for Life