KLEIN Buggy FESTIJN

4 familiefestivals in de paasvakantie

Laat je je graag meeslepen door een wonderlijke theatervoorstelling of een spectaculaire circusact? Dan hebben we goed nieuws: er zijn in de paasvakantie enkele gezellige kleine festivals voor kinderen en families. Theater of film, kijken of zelf meedoen? Jij kiest!

1. Kukelekunst in Bornem

Dit nieuwe familiefestival pakt uit met grappige voorstellingen voor kinderen vanaf 3 jaar en hun familie.

Daarnaast kan je heerlijk wegdromen in de voorleescaravan, creatief aan de slag gaan bij verschillende knutselactiviteiten en je laten verrassen door geweldige straattheateracts.

2. Dingen maken in de Fiksfabriek

De Fiksfabriek in Brugge is een gratis familiefestival: de hele paasvakantie lang kan je er terecht om dingen te maken, zelf te experimenteren en avonturen te beleven. 

Knutselen met autowrakken, robots besturen, een death ride vanaf het dak van de fabriek, kunst maken met je knieën ... Er zijn eindeloos veel workshops en activiteiten om van te proeven.

Handig: er is ook een ouderopvang met een gezellige bar, waar de grote mensen veilig kunnen wachten terwijl jij aan de slag bent. 

3. Circuspret in Aalst

Tijdens het circusfestival CIRK!aBoem in Aalst, van 11 tot 16 april, kan je naar wondermooie voorstellingen gaan kijken. 

Natuurlijk mag je ook zelf meedoen. Leer rijden met een eenwieler, ontfutsel de beste trucjes van een echte clown of volg een workshop striptekenen of videokunst. Er is zelfs een kleuterpiste waar de allerkleinste acrobaten zich helemaal mogen uitleven. 

Er zijn momenteel geen activiteiten in deze categorie.

4. Theater voor de allerkleinsten in Gent

Klein Festijn in Gent pakt al jarenlang in de schoolvakanties uit met het allerbeste kindertheater. Deze paasvakantie, van 3 tot 7 april worden de allerkleinsten in de spotlights gezet.

Baby's, peuters en kleuters van enkele maanden tot 3 jaar kunnen zicht uitleven tijdens concerten en voorstellingen op hun maat.

Er zijn momenteel geen activiteiten in deze categorie.

Reeks
Lente