U bent hier:

11 juli - Wat te doen op de Vlaamse feestdag?

11 juli - Wat te doen op de Vlaamse feestdag?

Hop, vlaggen zwaaien doen we al lang niet meer op de Vlaamse feestdag, vooral niet omdat er zoveel leukere dingen te doen zijn op deze feestelijke dinsdag

Een uitgelezen selectie? Hierzo:

Brussel danst! 

Dance battles zijn veruit te verkiezen boven communautaire gevechten, zullen de Brusselse bestuurders wijs gedacht hebben. Op 11 juli, het feest van de Vlaamse Gemeenschap, wordt het centrum van Brussel omgetoverd tot één grote dansvloer. Het programma jaagt de laatste couch potatoe uit zijn huis!

Vlaanderen Feest!

Onder de noemer Vlaanderen Feest! kan je overal in Vlaanderen genieten van avondmarkten, concerten, vertelvoorstellingen of gewoon allround-ambiance.

Vuurwerk

Geen feest zonder een boeketje vuurwerk, en dus knallen de fusees vrolijk voor de verjaardag van Vlaanderen.

Kleinkunstparels

In Roeselare halen artiesten als Lucas Van den Eynde en Barbara Dex het onderste uit de kan in een programma vol Nederlandstalige liedjes voor jong en oud.

Grote Vinkenzetting in Zingem 

Vinkenzetters zijn de hemel te rijk in Zingem, waar sportieve spelers beloond worden met heerlijke prijzen in natura. Suskewiet!

Burgrock Brugge

Spreek het tien keer na elkaar uit en struikel over je tong: Burgrock Brugge. Belangrijker is dat hier op 11 juli een cool muziekfestival plaatsvindt - allen daarheen!

 

 

Geen resultaten gevonden.
Brussel danst