Zoek op culturele plekken naar Schatten van Vlieg

Zoek tussen 1 juli en 31 augustus naar Schatten van Vlieg. Ga met kinderen op ontdekking in bibliotheken, musea, kasteeldomeinen en andere locaties vol boeiende cultuur en erfgoed in Vlaanderen en Brussel. Meer dan 350 schattenjachten vol leuke opdrachten, speciaal voor kleine speurneuzen die goed kunnen spotten, staren en spioneren ...

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Schatten van Vlieg?

Kies een schattenjacht, check wanneer de locatie geopend is en of je best reserveert. Aan de balie vraag je dan naar de Schatten van Vlieg-zoektocht. Meestal is de zoektocht gratis. Soms moet een volwassene wel betalen bv. in het museum. Elke schattenjacht is anders, dus doe er zoveel als je wil.

Win een familieweekend!

Doe ook mee met de Schatten van Vlieg-wedstrijd. In elke schat zit voor elk kind een speels cadeautje én een unieke wedstrijdcode. Daarmee maken jullie kans op een geweldig familieweekend in Oostende. O, en wie een UiTPAS heeft vindt misschien extra winkansen.

Je wedstrijdcode gevonden?

Die vind je in elke schat (of als je je UiTPAS-app bovenhaalde: in je mailbox). Maak kans op een geweldig weekend met het hele gezin. Doe mee en voer je code ten laatste in op 5 september, voor middernacht.

Onze partners

Schatten van Vlieg mede mogelijk gemaakt door