U bent hier:

Over UiTinVlaanderen

UiTinVlaanderen.be, de kortste weg naar 1001 cultuurideeën en UiTtips

UiTinVlaanderen.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door publiq (voorheen Cultuurnet Vlaanderen). Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hét startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is.

De bijhorende nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd naar meer dan 60.000 abonnees. Schrijf je hier meteen in. Zo hoef je niets meer te missen en maak je bovendien kans op vele vrijkaarten.

UiTinVlaanderen.be maakt bovendien deel uit van een ruimer netwerk (het UiTnetwerk) dat zich profileert als dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen. Voor Vlaanderen kan je dus terecht op UiTinVlaanderen.be, maar bijna één derde van de gemeenten, steden, regio's en provincies sloten zich inmiddels reeds bij het UiTnetwerk aan. Vandaar dat je ook terecht kan op sites als UiTinAalst, UiTinWaregem, UiTinBrussel, UiTinMechelen, UiTinLeuven, enz…

Je kan UiTinVlaanderen.be contacteren via ons contactformulier.