UiTinHuis

Het UiT-team inspireert je hieronder met vrijetijdstips voor thuis.

Ook organisatoren delen graag hun aanbod voor binnenshuis. 

Nog meer ideeën in de UiTagenda

De mooiste dansvoorstellingen op Podium 19

Op podium 19 pik je niet alleen muziek, theater en optredens mee, maar ook prachtige dansvoorstellingen. Dit zijn onze tips: volg de premières op je tv of herbekijk ze later via VRT NU.

De mooiste familievoorstellingen op Podium 19

Deze wonderlijke, hilarische en ontroerende voorstellingen voor het hele gezin bekijk je gezellig thuis.

Podium 19, een nieuw cultuurkanaal

Met Podium 19 geniet je gratis van de nieuwste en mooiste voorstellingen, optredens en concerten uit Vlaamse kunstinstellingen.
Die Tode Stadt

4 uitspraken om te doen alsof je iets van opera kent

Opera voor beginners - en welke stukken zijn geschikt voor een eerste keer? Via Podium 19 kan je bovendien gratis online proeven van opera.

Alle livestreams in de Week van de Belgische Muziek

Mis je ondertussen die onhandige of overenthousiaste biersmossers op concerten? Dat momentje waarop je belandt achter iemand die twee koppen groter is? Tien mensen die je nooit eerder rook in anderhalve meter rondom jou?

Tournée Minérale: mocktails en meer!

Eens een maand zonder alcohol, dat is Tournée Minérale voor heel wat mensen. Voor wie daarop wil klinken: shake je mocktail tijdens een online workshop, volg een lezing vanuit je zetel of test een 'Tour je mee minérale?-wandeling'.

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Je kinderen heb je wellicht al eens met een online voorleesuurtje geïnstalleerd, maar wist je dat er ook heel wat initiatieven voor volwassenen bestaan? Deze luisterboeken, online events en podcasts voorzien je van het betere verhaal.

Bach op bezoek: live op Podium 19

Laat je bekoren door de virtuoze Bach, gebracht door de beste artiesten, online of op je tv. Live concerten vanuit het Concertgebouw Brugge, dans van Rosas en Opera Ballet Vlaanderen en cantates van het Collegium Vocale.

5 remedies tegen de winterblues

Januari is niet onze favoriete maand. De feestdagen zijn voorbij en de lente lijkt nog een eeuwigheid verwijderd. Ook last van een winterdipje? Geen nood: hier zijn vijf activiteiten waar je meteen blij van wordt.