UiTinHuis

Het UiT-team inspireert je hieronder met vrijetijdstips voor thuis.

Ook organisatoren delen graag hun aanbod voor binnenshuis. 

Nog meer ideeën in de UiTagenda

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Je kinderen heb je wellicht al eens met een online voorleesuurtje geïnstalleerd, maar wist je dat er ook heel wat initiatieven voor volwassenen bestaan? Deze luisterboeken, online events en podcasts voorzien je van het betere verhaal.

Bach op bezoek: live op Podium 19

Laat je bekoren door de virtuoze Bach, gebracht door de beste artiesten, online of op je tv. Live concerten vanuit het Concertgebouw Brugge, dans van Rosas en Opera Ballet Vlaanderen en cantates van het Collegium Vocale.

Podium 19, een nieuw cultuurkanaal

Met Podium 19 geniet je gratis van de nieuwste en mooiste voorstellingen, optredens en concerten uit Vlaamse kunstinstellingen.

5 remedies tegen de winterblues

Januari is niet onze favoriete maand. De feestdagen zijn voorbij en de lente lijkt nog een eeuwigheid verwijderd. Ook last van een winterdipje? Geen nood: hier zijn vijf activiteiten waar je meteen blij van wordt.
Die Tode Stadt

4 uitspraken om te doen alsof je iets van opera kent

Opera voor beginners - en welke stukken zijn geschikt voor een eerste keer? Via Podium 19 kan je bovendien gratis online proeven van opera.
5x concerten in je huiskamer

Concerten in je huiskamer: 5 tips

Zin in een concertje? Het live aanbod is helaas nog schaars. We tippen vijf manieren om de beste bands en muzikanten naar je huiskamer te halen.
6 comedyshows om thuis te bekijken

6 comedyshows om thuis te bekijken

Een goede comedian bekijk je liefst live, maar in nood is een tv-scherm ook een goede optie. Dit zijn onze 6 favoriete shows die je volledig online kan bekijken.

De beste én slechtste romantische komedies

Wij bekeken alle romantische komedies ter wereld, en maakten voor jou - geheel subjectief - een lijstje met de beste, de slechtste, en enkele échte aanraders.

6x cultuur in openlucht

Theaters blijven nog even dicht, maar dat wil niet zeggen dat je je portie cultuur moet missen - en al evenmin je portie frisse lucht. Deze wandel- en fietstochten leiden je langs kunst, muziek, literatuur en boeiende verhalen.