UiTinHuis

Het UiT-team inspireert je hieronder met vrijetijdstips voor thuis.

Ook organisatoren delen graag hun aanbod voor binnenshuis. 

Nog meer ideeën in de UiTagenda

Cursussen en workshops om thuis te volgen

Zin om iets bij te leren? Ontdek online info-avonden, workshops en webinars over de meest uiteenlopende thema's.

5 x meeslepend theater op Podium 19

Er valt weer heel wat te ontdekken op Podium 19. Ook deze theaterstukken, die je gratis online kan ervaren, zullen je niet onberoerd laten. Bekijk ze live in première, of herbekijk wanneer het je past.

Lachen vanuit je luie zetel

Dit is hét moment om het leven eens van een lichtere kant te bekijken. Plof neer in de zetel, neem er een drankje bij en klik op play. Gniffelen en bulderlachen verzekerd.

6x cultuur in openlucht

Heel wat cultuurhuizen blijven nog even dicht. Gelukkig valt er naast frisse lucht ook heel wat cultuur op te snuiven. Deze wandel- en fietstochten leiden je langs kunst, muziek, literatuur en boeiende verhalen.

Klarafestival laat van zich horen op Podium 19

Voor concerten met publiek is het jammer genoeg nog steeds te vroeg, maar Klarafestival stelt via Podium 19, de pop-up cultuurzender, alsnog een pakkend programma voor vol klassieke muziek.

Black History Month op Podium 19

In maart staat de veerkracht van de zwarte gemeenschap centraal in heel wat culturele activiteiten. Podium 19 zet deze week daarom Black History Month extra in de kijker met concerten en voorstellingen.

De mooiste dansvoorstellingen op Podium 19

Op podium 19 pik je niet alleen muziek, theater en optredens mee, maar ook prachtige dansvoorstellingen. Dit zijn onze tips: volg de premières op je tv of herbekijk ze later via VRT NU.

Podium 19, een nieuw cultuurkanaal

Met Podium 19 geniet je gratis van de nieuwste en mooiste voorstellingen, optredens en concerten uit Vlaamse kunstinstellingen.
Die Tode Stadt

4 uitspraken om te doen alsof je iets van opera kent

Opera voor beginners - en welke stukken zijn geschikt voor een eerste keer? Via Podium 19 kan je bovendien gratis online proeven van opera.