UiTinHuis

Het UiT-team inspireert je graag met vrijetijdstips voor thuis.

Theater online: 5 voorstellingen voor beginners

Theater online: 5 voorstellingen voor beginners

Weet je niet goed of theater iets voor jou is? Wij pluisden het aanbod van podiumaanhuis.be uit en presenteren je vijf heerlijke en toegankelijke voorstellingen, perfect voor wie wil kennismaken met theater.

7 internationale musea om te volgen op sociale media

Sociale media lijken moeilijk te rijmen met de diepgang en rust die je in musea vindt. Sommige hebben de balans tussen inspiratie en entertainment perfect in de vingers.

6x thuis genieten van fotografie

Fotografie, da's de wereld zoals ze is, maar dan mooier. Of zoals je ze nog nooit zag. Smul ook thuis van de mooiste beelden, of ga zélf aan de slag als fotograaf.

7 misdaadpodcasts die je niet met rust laten

'True crime', crimiseries of detectiveromans: het misdaadgenre houdt ons massaal aan de buis of aan het boek gekluisterd. Deze Nederlandstalige én binge-waardige podcasts laten ook je oren niet met rust.

Online quizzen: 17 tips

In quarantainetijd is quizzen populairder dan ooit - vanop afstand weliswaar. We geven 17 tips over hoe je zoiets organiseert, welke leuke rondes je kan gebruiken en waar je kant-en-klare quizzen vindt.
De 7 beste podcasts over sport

De 7 beste podcasts over sport

Sport geeft aanleiding tot de hevigste emoties, de grootste heldendaden en bijgevolg de meest geanimeerde gesprekken. Deze Nederlandstalige podcasts vertellen de mooiste verhalen over wielrenen, over voetbal en over andere sporten.
Matroesjka's

8 Vlaamse cultseries die je online kan bekijken

Televisie zoals vroeger maken ze niet meer: veel te lange begingenerieken, aanzwellende synthesizermuziek en een overzichtelijk aantal personages. Voor wie even nostalgisch is als wij, hebben we onze favorieten even opgelijst. Je bekijkt ze gratis online.

Culinair in uw kot: dit zijn onze favoriete online kooklessen

We zijn met zijn allen gezegend of gedoemd (het is maar hoe je het bekijkt) om elke dag zelf achter het fornuis te kruipen. Voor zij die culinaire inspiratie zoeken, verzamelen we de 10 leukste online kooklessen en keukenpraatjes.

De 6 mooiste podcasts met echt gebeurde verhalen

De mooiste verhalen hoeven niet geschreven te worden door eloquente schrijvers - ze worden beleefd door mensen als jij en ik. Deze Nederlandstalige podcasts vertellen de meest ontroerende, fascinerende maar vooral echt gebeurde verhalen.