U bent hier:

Podium & film

Op zoek naar een origineel uitje? Laat je inspireren door onze podium- en filmtips. Van gezellige buurtbioscopen tot grote filmkleppers. En van kleine concertjes tot machtig theater.

Film Fest Gent: 6 tips

Onze bescheiden selectie voor het Gentse Filmfestival.

Comedy en cabaret: 7 onmisbare shows

Onze stand-upcomedians moesten het maandenlang zonder publiek stellen. Ze staan te popelen om hun nieuwe, uitgestelde of hernomen shows op jullie los te laten. En da's niet om te lachen. Maar eigenlijk wel.
Tender Men

Dans in het najaar: 7 onmisbare voorstellingen

Of je nu een beginner of een ervaren kijker bent: deze bijzondere dansvoorstellingen mag je dit najaar niet missen.

Theater in het najaar: 5 onmisbare voorstellingen

We moesten een half seizoen overslaan, maar nu kunnen we eindelijk weer naar het theater. Deze nieuwe, uitgestelde en hernomen voorstellingen zijn absoluut een ticket waard.

De beste én slechtste romantische komedies

Wij bekeken alle romantische komedies ter wereld, en maakten voor jou - geheel subjectief - een lijstje met de beste, de slechtste, en enkele échte aanraders.

De 8 beste podcasts over theater en film

We kijken reikhalzend uit naar het moment waarop we opnieuw lijfelijk naar het theater of de bioscoop kunnen. In tussentijd kunnen we wél onze kennis verbreden en uitdiepen. Deze (zeldzame) Nederlandstalige podcasts zijn daarvoor bij uitstek geschikt.

Cinema in eigen huis: 6 tips voor online topfilms

Bekijk de beste films vanuit je zetel. Via deze zes websites en platformen blijf je genieten van de nieuwste films, rechtstreeks in je eigen huiskamer.
6 comedyshows om thuis te bekijken

6 comedyshows om thuis te bekijken

Een goede comedian bekijk je liefst live, maar in nood is een tv-scherm ook een goede optie. Dit zijn onze 6 favoriete shows die je volledig online kan bekijken.

34 gezellige en kleinschalige bioscopen

De sympathiekste cinema's in Vlaanderen en Brussel. Kijk film zoals je thuis kijkt - intiem en gezellig - maar dan op groot scherm.