U bent hier:

Ik wil zoeken op meerdere parameters tegelijk

Op de huidige UiTinVlaanderen.be is 'geavanceerd zoeken' op basis van een selectiekader (nog) niet mogelijk.
Dit betekent echter niet dat je je zoekopdracht niet kan afbakenen met meerdere parameters. Ik wil zoeken binnen een bepaalde straal rond een gemeente

Wanneer je op deelgemeenteniveau zoekt, kan je kiezen om je selectie te verruimen door hier een bepaalde straal aan toe te voegen onder 'Waar' in de linkerzoekbalk.Ik wil meerdere types combineren

Dit kan door door AND of OR te gebruiken in het 'Wat'-zoekveld.

Enkele voorbeelden:

  • dansvoorstelling OR theatervoorstelling
    (= Alle activiteiten met het type ‘dansvoorstelling’ of ‘theatervoorstelling’, en de activiteiten met een van beide termen in hun beschrijving.)
  • dans* OR theater*
    (= Alle activiteiten waarin de woorden dans, theater, én hun afleidingen - vb. theatervoorstelling – worden vermeld.)
  • arno AND concert
    (= Alle activiteiten die ‘arno’ én (het type) ‘concert’ vermelden.)Ik wil kunnen (weg)filteren op bepaald aanbod

In het kader waarin je zoektermen getoond worden, heb je de mogelijkheid om langlopende reeksen en / of permanente bezienswaardigheden te verbergen.  Daarnaast staan in de linkerbalk onderaan in het zoekscherm ook 'Extra opties'. Hier vind je verschillende zoekfilters die je al klikkend kan selecteren en combineren, zoals 'Geen kinderaanbod' of 'Gratis activiteiten'.

Tip: Eens je tevreden bent met een zoekopdracht, kan je deze bewaren om een volgende keer sneller tot de gewenste zoekresultaten te komen. Je kan dit doen door naast de termen waarop je zocht, te klikken op 'Bewaar deze zoekopdracht'. Je vindt je bewaarde zoekopdrachten onder 'Mijn zoekopdrachten' als je aangemeld bent.