banner_speeldata.png

THOMAS SMITH - Rebel

Over deze activiteit

Een voorstelling die het comedy-ambacht opnieuw alle eer zal aandoen. Is Thomas een rebel, of net niet? Ontpopt hij zich van nar tot rebel?

Voor Thomas is het glashelder: hij is zélf verantwoordelijk voor de miserie in zijn leven. (En misschien ook wel een beetje van die van anderen.) Een bevrijdend inzicht. Als 100 jaar tegen een poort duwen, om plots te ontdekken dat je moet trekken. Hoog tijd om zijn innerlijk kind niet langer te verstoppen. Zich als rups van nar tot rebel te ontpoppen. Vakantieruzies, zeilboten, Melocakes, wokecultuur en koppeltherapie. Vindt hij daar de sleutels naar positieve verandering en hernieuwde energie? Eerlijkheid klinkt hard, maar slag en stoot horen niet zachter. Wees gerust, hij laat de zaal altijd proper achter. (Of toch meestal.) Ten aanval!

Pers

"Thomas Smith mag dan al een veteraan van de Vlaamse comedy zijn, hij blijft een relevante boodschap uitdragen." - De Standaard **** "In ‘Rebel’ bewijst Thomas Smith dat hij een comedian met boodschap is." - Het Nieuwsblad ****

Waar en wanneer?

Kies uit verschillende data en locaties.