Tal en Thee - Wars

Over deze activiteit

WARS speelt zich af tegen de achtergrond van een bruisende grootstad, waar aan de rand, in de haven, een bonkige man woont. Wars is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe onbehouwen stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen.

In 2021 vierde Tal en Thee zijn tiende verjaardag. In dit feestjaar bracht het gezelschap makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen, aangevuld met nieuw jong talent: de muzikanten van Naragonia (BOOM), Reineke Van Hooreweghe (Octavio’s Elektro en De Roofkes), Maarten Van Aerschot en de jonge contratenor Bas Van Damme. Ze bouwen voor WARS een kleurrijk magisch universum. 

Live muziek en zang, poppenspel en de animatiefilm van zowel Sofie Vandenabeele (BOOM) als Jeroen Ceulebrouck (De Roofkes) verwoorden, verbeelden en verklanken deze gloedvolle fonkelende wereld. 
Een muzikaal en visueel verhaal dat zich leest als de afdruk in een vuursteentje: caleidoscopisch fabelachtig fascinerend.

Concept en spel Maarten Van Aerschot en Reineke Van Hooreweghe  Live muziek Toon Van Mierlo en Pascale Rubens Live zang Bas Van Damme Animatiefilm Jeroen Ceulebrouck en Sofie Vandenabeele
Poppen Evelyne Meersschaut 

www.talenthee.be

Waar en wanneer?

Kies uit verschillende data en locaties.