Steven Mahieu - Full Contact Tour²

Over deze activiteit

Comedian Steven Mahieu is er eentje die niet wil overhaasten. Na dertien jaar is hij met zijn Full Contact Tour nog maar aan zijn vierde avondvullende voorstelling toe. En laten we dit vooral niet al te erg vinden... Steven is immers het levende bewijs dat comedy een kwestie is van kilometers maken. Slechts met een hele afstand op de teller ben je er in regel klaar voor.

Met ‘Full Contact Tour’ bewijst deze karakteristieke humorist nog maar eens dat hij met al zijn métier is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende comedians van Vlaanderen. Fijn is ook dat zijn publiek met hem is meegegroeid zodat hij vaak voor volle zalen zijn ding kan doen. Ad rem, gevat, maar ook altijd met heel wat mededogen toont hij zich van zijn meest menselijke kant. Een heerlijke man!

“In het midden van zijn leven denkt Steven Mahieu na over de dood, geriatrie en monogamie, en puurt daar heerlijke comedy uit.”  (De Standaard)

Met als support act Pieter Elias

Recensies

De standaard : "Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect."
VRT NWS : "Zijn humor is pijnlijk grappig, en snijdt heel scherp."
De Morgen : "Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood."

Waar en wanneer?

Kies uit verschillende data en locaties.