File name kampfoto.jpg

Sporta-Vakantie vzw - Alpacaboerderij

Over deze activiteit

Mama en/of papa zetten je af aan het Klein Seminarie in Hoogstraten. De startplaats voor een geweldig gezellige vakantie. Van hieruit ga je verder naar de topper van deze week: de alpacaboerderij natuurlijk! Je spendeert hier maar liefst 3 dagen. Dat wil zeggen: 3 dagen plezier met deze lieve - en vooral überschattige - diertjes. Pssst: we houden zelfs een picknick bij - of beter tussen - de alpaca's!

Natuurlijk gaan we ze alle liefde geven die ze verdienen en ze massaal vertroetelen. Maar da's niet alles. Je werkt aan de vriendschapsband tussen jou en je alpaca door te helpen met de dagelijkse taakjes op de boerderij. Dat wil zeggen dat je de alpaca's ook mag voederen en verzorgen. Leuk toch! 

Zorg maar dat de vacht van de alpaca's helemaal straalt, want ze worden jouw snoezigste medemodel tijdens een fotoshoot.  Al knuffelend, met een gekke bek, elkaar diep in de ogen kijkend,... Welke pose ga jij aannemen met deze schattige viervoeter? Je kan alvast wat oefenen op poses tijdens de yogasessie. Ooit al gehoord van de 'downward facing do... uhm alpaca'-houding?

Als de dieren even rust willen... dan spelen wij toch gewoon verder! Zo gaan we creatief aan de slag met verf en klei, volledig in thema van dit levend knuffeldier. 

Waar en wanneer?

Kies uit verschillende data en locaties.