Jasper Steverlinck (c) Tom Gorre.jpg

Jasper Steverlinck - Churches

Over deze activiteit

COVID-UPDATE:
Dit uitverkochte kerkconcert kan omwille van de momenteel geldende publieksbeperking tot max. 200 toeschouwers helaas niet doorgaan op de oorspronkelijke datum. We zoeken momenteel in overleg met artiest & boekingskantoor naar een nieuwe datum.

Dank voor je begrip om ons even de tijd te geven om deze puzzel (opnieuw) te leggen. Dit kan omwille van de komende feestdagen ook iets langer duren, maar we houden je zeker op de hoogte.

Ticketkopers worden zeker nog persoonlijk per mail door ons verwittigd!

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. Van november 2021 tot en met februari 2022 zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken, waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk.

De enige die hem vergezelt, is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met 'Night Prayer' reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt, is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en jij kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste tournee (2017-2019) en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.

Ongenummerde tickets

Waar en wanneer?

Kies uit verschillende data en locaties.