U bent hier:

Zwangerschapsyoga

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw tal van veranderingen. Daarnaast heeft een zwangerschap ook een invloed op je geestelijke en emotionele welbevinden.
Zwangerschapsyoga kan je helpen om opnieuw die broodnodige balans te vinden: fysiek, mentaal en emotioneel. Het bereidt je voor op de komst van waarschijnlijk wel de grootste liefde van je leven: je kindje! Op een zachte manier en aan de hand van aangepaste yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken leer je jezelf voor te bereiden op de bevalling. Gedurende een uur leer je om je in alle rust voor te bereiden op dat mooie, nieuwe avontuur.

Ervaring met yoga is geen vereiste. Zwangerschapsyoga gaat dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam.

Zwangerschapsyoga mag je volgen vanaf 14 weken.

Ook lessen op andere momenten.
Meer info en inschrijven: info@yogave.be

Website: www.yogave.be
Facebook: www.facebook.com/yogave.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar YogaVé
Tolpoortstraat 22
9800 Deinze

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 januari 2018 tot 25 juni 2019
Leeftijd 18+
Reservaties
Trefwoorden zwangerschapsyoga, yoga tijdens de zwangerschap, yoga, meditatie, mindfulness, bewust bevallen, ontspannen bevallen, prenatale yoga, Postnatale yoga met baby, postnatale yoga zonder baby, zwangerschapsrelaxatie, Postnatale yoga