U bent hier:

Zwangerschapsyoga (8-wekenreeks)

Cursus of workshop Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren voor het werken met de stress, pijn en angst die vaak een normaal onderdeel zijn van deze diepgaande reis naar het onbekende. De lessen zijn gespekt met veel tips & tricks die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.
Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom zijn de 4e en 5e les samen met je partner. Tijdens de eerste partnerles leer je meer over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de weeën kunt omgaan. Tijdens de tweede partnerles gaan we vooral ervaren. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.

De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling.

Mocht je partner niet bij de 2 partnerlessen aanwezig kunnen zijn, kun je de lessen ook prima alleen volgen, of ben je welkom om een andere persoon (vriendin, moeder,...) mee te brengen.

Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.

Mocht je meer dan 2 lessen missen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann: inesrothmann@hotmail.com, 0484900794 om de opties te bespreken.

OPGELET: op woensdag 23 oktober is er GEEN les.

Meer info en inschrijving: www.lava.yoga, inesrothmann@hotmail.com.
Lesuren: 18:30-20:00
woensdags bij Radiant Light Yoga, Antwerpen.
Prijs: 120 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Radiant Light yoga Wilrijk (Antwerpen)
Pierebeekstraat 13
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 120,00 €
€ 120,0
Contact inesrothmann@hotmail.com
Links
Trefwoorden yoga, zwangerschap, mindfulness, noDanspunt