U bent hier:

ZORG VOOR ZORGENDEN (mantelzorgers en professionele hulpverleners)

Lezing of congres Gezondheid en zorg

2020, hét jaar dat ons op alle vlakken uitdaagt! Ons sociaal weefsel, onze gewoontes, onze omgang met cliënten,…
De Coronacrisis heeft ons allemaal gedwongen om ons te heroriënteren. Bovendien sta je door je job in de frontlinie, ook dit zorgt voor uitdagingen.
In de lezing gaan we in op welke impact corona op ons heeft als zorg- en hulpverleners: hoe ga jij nu om met je eigen grenzen en met de grenzen van anderen? Wat met angsten, angst voor je eigen gezondheid, angst voor de gezondheid van anderen, onzekerheid? En als wat als je voelt dat je energie op geraakt? Hoe is het met jouw batterij gesteld? En hoe bewaak jij je persoonlijk evenwicht? Waar zitten jouw buffers in deze uitzonderlijke omstandigheden? Welke tools kunnen jou hierbij helpen?
Tijdens een interactieve sessie op 9 maart 12u-13u30 met Tine Daeseleire zoeken we naar concrete antwoorden¸ ontvangen we tips en staan we stil bij zelf-en teamzorg. Kostprijs 10 €.
Gastspreker Tine Daeseleire bouwde de voorbije jaren aan een uitgebreide expertise op het terrein van stress en welzijn binnen bedrijven en organisaties. Ze is master in de psychologie, stichter van de eerstelijnspsychologische zorg,, gedragstherapeute, geaggregeerde in de psychologie en gespecialiseerd in sociale psychologie, gezondheidspsychologie en preventie.

Voor wie hierin nog een stap verder wil gaan voorzien we een vervolgtraject. We werken verder aan de gegeven inhoud in kleine groepen, jouw traject wordt zo nog concreter gemaakt. Een psycholoog zal dit proces begeleiden. Kostprijs €15.
- ELZ Menen: door Charlotte Parmentier op 19 maart van 12u – 13u30.
- ELZ Kortrijk: door John Deloof op 25 maart van 12u – 13u30.
- ELZ Waregem: door Fien Himpe op 19 maart van 12u – 13u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online vorming
geen
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 9 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie debrugzorgt.be
Contact empact@wvlzorgt.be
051/23 76 77
Trefwoorden gezondheid