U bent hier:

Zoon

9 jaar

Theatervoorstelling Musical

Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.
Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.

Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.\nEen kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

Dit is een kids only voorstelling; graag slechts 1 volwassene per bubbel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theater Vooruit
Sint-Bavoplein 17
2530 Boechout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 september 2020
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Volwassenen + 1 kind: 15,00 €; Kinderen +9 jaar: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zoon op UiTmetVlieg.be