U bent hier:

Zoomsessie Inspiratiemap Project Handelingen - 4

Lessenreeks Zingeving, filosofie en religie

Elke eerste maandag van de maand (met uitzondering van 2 november 2020 en 5 april 2021 (tweede Paasdag)) organiseren we vanuit het project Handelingen telkens van 20u00 tot 21u00 een vorming bij de inspiratiemap ‘Brood voor je verdere reis’ via Zoom. In het tweede jaar met als thema ‘In de naam van Jezus: gebruik je voeten’ reikt deze inspiratiemap impulsen aan om met verschillende doelgroepen tot geloofsgesprek en geloofsverdieping te komen. De Zoom-sessies focussen telkens op andere doelgroepen en werkvormen die concreet worden voorgesteld. Je krijgt ook informatie over het verdere verloop van het project Handelingen aangeboden. Er vinden Zoom-sessies plaats op 1 februari 2021, 1 maart 2021, 3 mei 2021 en 7 juni 2021.
Programma van deze sessie is als volgt: Situering van het Licht van Betlehem in het pastoraal project Handelingen Light a candle - Nightfever - Fakkeltocht Op weg met het Licht - Pelgrimstocht Klik op de datum voor informatie over het programma van die bepaalde sessie.
In samenwerking met Vlaamse Overheid

Activity Members: Chris Van Vliet, Myriam Smits

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CCV, partner in christelijk vormingswerk vzw - bisdom Antwerpen
Groenenborgerlaan 149
2020 Antwerpen 2

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 1 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CCV, partner in christelijk vormingswerk
Contact info@ccv.be
Trefwoorden erkend SCVW