U bent hier:

ZOOks (8+)

8 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Deze unieke animatiefilm van Vlaamse bodem wordt tijdens het eerste weekend van de krokusvakantie in première enkel vertoond in cultuurcentra. Wees er dus als de kippen bij en bestel nu al je tickets. Uitzonderlijk wordt er voor deze film 7€ per ticket aangerekend.
ZOOks vertelt het verhaal van Robin, een rebels tienermeisje, dat naar het verboden woud trekt om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een “wilde jongen”. Hij weet wat er met haar moeder gebeurd is. Wie is die jongen en slagen ze er samen in om niet alleen hun families te herenigen, maar ook de relatie tussen mens en natuur, de stad en het woud te herstellen? Of gaat alles verloren?
ZOOks is gemaakt op basis van een klassieke animatietechniek, die ook Walt Disney gebruikte bij zijn legendarische Sneeuwwitje. Bij deze techniek wordt eerst het verhaal helemaal gefilmd -met échte acteurs -en vervolgens “overgetekend”. ZOOks stelt je dan ook voor aan de tekenfilm versie van Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer en Wouter Hendrickx.
Een tekenfilm van de gebroeders Kristoff en Dimitri Leue.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Kruisboog - Theaterzaal
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 februari 2018 tot 13 februari 2018
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 7,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie CC De Kruisboog
Contact 016 80 56 96
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over ZOOks (8+) op UiTmetVlieg.be