U bent hier:

Zonnekijken in de Tuinen van Hoegaarden

Op zondag 7 juli kan je overal in Vlaanderen bij zonnig weer naar de zon kijken. Ook in de Tuinen van Hoegaarden vind je een waarnemingspost van VVS CAPELLA. Gratis en doorlopend
Speciale zonnekijkers laten je onze ster in al zijn glorie zien, met de mooiste zonnevlekken. Let op! Het is gevaarlijk onbeschermd in de zon te kijken. Check www.vvscapella.be of de activiteit doorgaat (ivm het weer)

Naar de zon kijken is fantastisch maar ook gevaarlijk.... kijk nooit zonder de juiste hulpmiddelen naar de zon! Op 3 juli kan je gratis en doorlopend - niet alleen het prachtige domein van de Tuinen van Hoegaarden te bezoeken, maar bij zonnig weer ook nog eens de fenomenen op onze zon te observeren.

Capella stelt daarvoor verschillende aangepaste telescopen op in de Tuinen (bij zonnig weer). Onder deskundige begeleiding kom je alles te weten over onze eigen dagster.

Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen. De Tuinen zijn vrij toegankelijk en beschikken over een ruim zonneterras en een kleine speeltuin.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Tuinen van Hoegaarden
Houtmarkt 1
3320 Hoegaarden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie VVS CAPELLA HOEGAARDEN
Links