U bent hier:

Zonder Filter

Theatervoorstelling Humor comedy

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd.

En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent. Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven. Wat zou dat geven? Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon hetzelfde als ervoor? In ieder geval, 'Zonder Filter' is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet.

Eerder speelde Steven Mahieu met zijn zaalshows ‘Maniak’ en ‘Mahieustueus’ in zowat 100 culturele centra. Beide voorstellingen werden in de pers bejubeld met 4-sterrenrecensies.

Voorprogramma: Jens Dendoncker
Jens Dendoncker is één van de rising stars in het Vlaamse comedylandschap. Amper een paar maand na zijn debuut wist hij in april 2014 de Humorklas van Radio 2 op zijn naam te schrijven en daarmee een bijna 70-koppig deelnemersveld achter zich te laten. Dat kunstje deed hij een jaar later nog eens over toen hij in Eindhoven de jury- en publieksprijs wegkaapte op de Culture Comedy Award.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 april 2017
Leeftijd 12+
Prijs
€ 14,00 / € 11,00 vriendenpas en -26 jaar
€ 14,0
Reservaties
Organisatie Gemeenschapscentrum De Wiek
Contact info@dewiek.be
Links