U bent hier:

Zomerzoektocht 2020 : Sport en spel

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

Dit jaar trekken we met de zomerzoektocht de sportieve toer op. Met een heuse ' Tour de Temst' brengen we een bezoek aan de vele sportclubs die onze gemeente rijk is. We nodigen je heel graag uit om kennis te maken met de vele sporttakken die hier beoefend worden. Laat je verrassen door en vol bewondering staan voor de vele sportievelingen die vol passie hun hobby beoefenen. Recreatief of competitief, voor ’t plezier of om te winnen, ze sporten allemaal heel graag. Wees dus sportief, spring op je stalen ros en laat deze zomer al jouw remmen los. Deze zoektocht heeft de legendarische afstand van 42,195 km
Onze zomerzoektocht start op 1 mei en loopt tot 5 oktober. Wie weet kunnen we je op de prijsuitreiking op 23 oktober tot sportkampioen kronen.
Je vindt de brochure in bijlage en kunt hem ook downloaden op de website van Milieuwerkgroep Ons Streven vzw ( http://www.onsstreven.be/home )
We vragen in ieder geval de Corona maatregelen van de overheid altijd plichtbewust te volgen.
Alle antwoorden - zonder uitzondering- zijn langs het parkoers te vinden. Het is dus absoluut niet nodig om ergens binnen te gaan of personen aan te spreken.
Start ook niet massaal op 1 mei: per slot van rekening heb je vijf maanden tijd om deze zomerzoektocht tot een goed einde te brengen.
Zoek sportief, hou het veilig en blijf gezond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Markt Temse
Mart, 1
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Ons Streven
Contact onsstreven@gmail.com