U bent hier:

Zomers leesprogramma in de bib: Op het puntje van je stoel

7 jaar

Alle kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar van het lager onderwijs kunnen meedoen aan het leesprogramma 'Op het puntje van je stoel'. Het leesprogramma wil kinderen laten kennismaken met alle mooie, leuke, spannende en grappige boeken die er in de bib zijn rond dit onderwerp. Kinderen die willen deelnemen kiezen een boek van de thematafel met leuke boeken.
Zit je in het lager onderwijs? Dan zit je van 1 juni tot en met 10 september 2017 op het puntje van je stoel met het zomers leesprogramma van de bib.
Dit jaar staan spannende, enge en griezelige verhalen in de kijker. Vol avonturen en gevaar.

Bibber je mee met onze detectiveverhalen, boeken over schatten, spionnen, piraten, rovers, geesten, dieven en vampiers? Of misschien lees je liever verhalen over spannende avonturen op school, met vriendjes en vriendinnetjes, of griezelige belevenissen tijdens vakanties of logeerpartijtjes.

Wil je deelnemen?
Kies dan een boek van de superspannende thematafel. Bij het uitlenen van zo’n boek krijg je een opdracht. Per boek en bijhorende opdracht die je tot een goed einde brengt, verdien je een sticker in je leespaspoort.

Is je pasje vol, dan krijg je een toffe verrassing.

Let op: Tijdens de zomervakantie is de bib enkel in juli gesloten op zondag. In augustus zijn we terug alle dagen open.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Stekene
Stadionstraat 51
9190 Stekene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 7+
Prijs gratis
Organisatie Bib Stekene
Contact bibliotheek@stekene.be
03 790 03 74
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zomers leesprogramma in de bib: Op het puntje van je stoel op UiTmetVlieg.be