U bent hier:

Zomerfotozoektocht

Onze fusiegemeente beter leren kennen? Speel dan mee met de leuke Zomerfotozoektocht en verbind 24 “mysterieuze” foto’s met de juiste Aalterse deelkern.

Je kan wandelen of fietsen en zo op zoek gaan naar de foto’s, die werden genomen door natuurgids Hugo Vermeren. Hebt je een tip nodig over één van de locaties? Hou dan ‘TotAalter’ en facebook.com/gemeentebestuurAalter goed in de gaten, want elke 2 weken (tot eind september) lichten we een tipje van de sluier op over een nieuwe locatie.

Maak kans op een Aalterbon of andere mooie prijzen

Hebt je 24 op 24 gescoord? Dan maak je kans op een Aalterbon, een rondleiding door het kasteel(domein) van Poeke, een workshop ‘initiatie pottenbakken’ door Cuesta of een rondleiding in het Drongengoed. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de ‘Week van het Bos’ op zondag 13 oktober 2019.

De Zomerfotozoektocht vind je in de gemeentehuizen van Aalter-centrum en Knesselare, alle filialen van de bibliotheek, in het infopunt Drongengoed en bij de cel Cultuur en toerisme (Hoogte 3). Geef je antwoordkaart ten laatste op maandag 30 september 2019 af in één van de gemeentehuizen of gebruik het invulformulier op www.aalter.be/zomer.

De Zomerfotozoektocht kwam tot stand dankzij de medewerking van vzw Vrienden van het Drongengoed.

Info

Waar Aalter
Volledige gemeente
9880 Aalter
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 30 september 2019
Prijs gratis
Links