U bent hier:

Zomerdriedaagse 2019 - Gezinsbond Nijlen (voor 7-13 -jarigen) (met overnachting)

7 jaar

Gezinsbond Nijlen trekt op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee... en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Je mag je verwachten aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, een kookteam dat voor voldoende lekkers en drankjes tussendoor zal zorgen, een mini-party, ... Niet te missen dus!
's Maandags (19/08) breng je zelf je kind(eren) naar Kasterlee. Ze zijn welkom tussen 18.30 uur en 19 uur. Op donderdag (22/08) komen we met een bus terug naar Nijlen. De driedaagse is erkend door Afya (jeugddienst van de Gezinsbond). Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be - klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen' (inschrijven zonder account). Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

Info

Waar De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Lichtaart

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 augustus 2019 tot 22 augustus 2019
Leeftijd 7+
Prijs
De prijs omvat alle maaltijden, drankjes, 3 overnachtingen, busvervoer terug, activiteiten, begeleiding en verzekering (all in). Leden van de Gezinsbond krijgen 5 euro spaarkorting op hun lidkaart.
€ 92,5
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond , labelkasterlee
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zomerdriedaagse 2019 - Gezinsbond Nijlen (voor 7-13 -jarigen) (met overnachting) op UiTmetVlieg.be