U bent hier:

Zomerbar - Zomer van Antwerpen

Een zomerse oase in de stad
Palmbomen, strand, hangmatten en onwaarschijnlijk schoon entertainment: de perfecte vakantiebestemming vind je in de bocht van de Schelde aan de Sloepenweg.

De Zomerbar is dit jaar dé plek om jong circustalent te ontdekken: elke dag duiken er kleine voorstellingen op waarin acrobaten, jongleurs en ander circusvolk het beste van zichzelf geven. Of beleef samen met Circus Ronaldo de hoogtijdagen van de film in ‘Cinema Malfait’, hun cinema barak in typische Ronaldo-stijl.

Kinderen vermaken zich er opperbest: klimmend in de fantasierijke speelbos of ronddraaiend op de rug van waanzinnige figuren op de Bangelijke Sprookjesmolen van Theater Froefroe. Steek je graag je handen uit de mouwen? Bouw dan mee aan ‘s werelds langste knikkerbaan. Op tijd naar huis met papa en mama? Vergeet het maar!

Dansfanaten komen aan hun trekken tijdens de danslessen van Antwerpen Danst. Drie zondagmiddagen zetten ze de Zomerbar in vuur en vlam met hun Corona-proof dansworkshops. Iedereen is welkom: markeer in je agenda alvast 5 juli, 2 en 30 augustus om 16u.

Het programma van de dag vind je op het krijtbord bij de ingang van het terrein en op de Facebook pagina van de Zomerbar.

Je betaalt je drinken en eten bij onze bars enkel met je bankkaart of creditcard. Omdat we maar een maximum aantal bezoekers op de Zomerbar kunnen toelaten, kan het op zonnige dagen zijn dat je even moet wachten om het terrein te betreden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Zomerbar
Sloepenweg
2030 Antwerpen 3 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 14:00 tot 23:59
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Zomer van Antwerpen