U bent hier:

zoMerbar | Noodzakelijk kwaad

+1 punt

Van 18 juli t.e.m. 18 augustus (donderdag t.e.m. zondag) tovert M zijn dakterras opnieuw om tot de gezelligste bar van Leuven: de zoMerbar. Een mix van cocktails en cultuur zijn ook dit jaar weer het recept voor een reeks heerlijke zomeravonden. Het uitzicht over de skyline van Leuven krijg je er gratis bij.
Telkens van donderdag tot zondag opent op het dak van M om 18.00 uur de zoMerbar. Iedereen kan er terecht voor hapjes en drankjes in de avondzon. Én voor een reeks inspirerende, ontspannende of net opzwepende avondvoorstellingen. Het programma is een mix van muziek, poëzie, literatuur, comedy en alles wat daartussen zweeft. Oude bekenden en nieuwe ontdekkingen wisselen elkaar af, met een focus op die laatste.
________________________________________

18.07.18 | Noodzakelijk kwaad

Noodzakelijk Kwaad ontstond twee jaar geleden ergens in een Brussels café. De ene schreef poëzie die geknipt was om op muziek te zetten, de twee anderen zwegen en bespeelden hun gitaar en drums als goden. Toen tijdens een repetitie een vierde man het kot kwam binnengestapt met zijn Korg, viel alles op z’n plaats. Sindsdien blinkt het viertal uit in memorabele optredens op het scherp van de snee. Improvisatie is een evidentie.
________________________________________

De zoMerbar is dagelijks open vanaf 18:00. Op donderdag en zondag blijft de zoMerbar open tot 22:00 en op vrijdag en zaterdag tot 00:00. De optredens beginnen steeds om 20:00.

Met je ticket krijg je toegang tot de avondopening van het museum van 18:00 - 20:00 (op donderdag tot 22:00), incl. optreden en toegang tot de bar. Vanaf 18:00 (do-zo) is de bar gratis toegankelijk tot de maximum capaciteit is bereikt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M – Museum Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 18 juli 2019
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Toegang bar zonder optreden/museumbezoek: 0,00 €; m-cenas, M-bassadeur en M-bassadeur+: 0,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie M – Museum Leuven

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS