U bent hier:

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

9 jaar

Cursus of workshop Park of tuin Festival Creativiteit Actie en avontuur Milieu en natuur

Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!
Cc Strombeek zomert in de buurt! Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en OCMW, traditiegetrouw een laatste zomerschot af. Het wordt alweer een feestelijke gratis afsluiter voor jong en oud!

Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa.

Durf jij rond te wandelen in de levensgrote Aquaballs? Of toon je liever jouw spierbundels in de Benji-run?

In ons bijzonder speeldorp op kindermaat genieten we samen van diverse animaties, spelletjes en creatieve workshops. Maak jouw originele ‘Comic-badge’ of wees een ‘Held met Sokken’. Creëer jouw eigen ‘Batwings’ of verkies je een ‘Batmobiel’ of liever ‘gevleugelde schoenen’? Heb jij al ooit aan ‘skatebord kegelen’ gedaan? Doe mee met het  waterpistolengevecht en maak jouw eigen stempelheld.

Ook de Playmobiel-caravan is van de partij! Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Info

Waar Vandernootpark
Sint-Amandsplein 7
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
tot
Leeftijd 9+
Prijs gratis
Reservaties Inschrijven
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+) op UiTmetVlieg.be