U bent hier:

Zomer op stelten: 'Het bankje'

De podcast ‘Het Bankje’ brengt theater zelfs in coronatijd tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje in Kortenberg en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit. Je scant met je smartphone de QR-code op het bankje en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen.
Dit coronabestendig theaterproject - naar een idee van Wim Chielens – is een initiatief van Opendoek, koepel van het amateurtheater. De verhalen zijn tot eind september via een QR-code te beluisteren op bankjes in meer dan 60 steden en gemeenten, waaronder Kortenberg.
Zo biedt het amateurtheater toch theater aan tijdens de zomermaanden. Een staaltje van veerkracht in tijden van corona.

Ontdek op de overzichtskaart op welke bankjes in Kortenberg een luisterverhaal te vinden is:
https://zomeropstelten.kortenberg.be/kaart-theaterproject-het-bankje

Meer informatie over de verschillende verhalen, de auteurs, de (stem)acteurs en de visueelgrafische talenten lees je op www.opendoek.be/hetbankje.

Het gemeentebestuur Kortenberg biedt deze zomer ook enkele andere kleinschalige, veilige en gezellige activiteiten aan om het vakantiegevoel in eigen buurt nog extra te versterken. Surf naar https://zomeropstelten.kortenberg.be/ voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Doorheen de hele gemeente
In de verschillende straten
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 juli 2020 tot 30 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Cultuurdienst Kortenberg
Contact uitbalie@kortenberg.be
02 755 30 70
Trefwoorden ZomerOpStelten2020, Bevestigd2020