U bent hier:

Zomer in Ruisbroek met Stef Kamil Carlens

De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands.
Ook in Ruisbroek wordt gefeest: Stef Kamil Carlens komt langs!

STEF KAMIL CARLENS

Stef Kamil Carlens (dEUS -en Zita Swoon oprichter) klinkt als herboren!

Stef Kamil is een begenadigd gitarist met een stem die doorheen de jaren alsmaar dieper en warmer is geworden.
In zijn solo shows omringt hij zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten. Aan z’n voeten ligt een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem staat een toren vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondom hem heen pronken een reeks bijzondere gitaren, waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden.

Het geheel vormt een kleurrijke biotoop waarin de rijke verbeeldingswereld van de songs uit zijn ondertussen impressionante repertoire kan gedijen en hij sferen doet ontstaan die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid.

Omdat hij soms met zeven instrumenten tegelijkertijd in de weer is, lijkt z’n spel wel een soort choreografie te worden, waarin minutieus getimede bewegingen een krachtige maar verfijnde eenheid van groove en melodie vormen.
Stef Kamil staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het wel alsof er een volledige band staat te spelen!

Na Stef Kamil Carlens komen De Ambissadeurs het feest compleet maken.


DE AMBISSADEURS

Vlaanderens NUMMER 1 PARTYBAND. Een ambianceband met rasentertainers!

Deze muzikanten stonden al op het podium met o.a Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizzwereld.

Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel, uw EVENEMENT naar een hoger niveau brengen.

Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven konden ze niet vermoeden dat hun TOPPERS onderhanden genomen gingen worden door De Ambissadeurs.

De GROOVE, de FEELING , de danspassen… hun HITS kregen vorm in een INTERACTIEVE, WERVELENDE show, die al menig DANSVLOER tot de nok vulde met GILLENDE VROUWEN, bronstige mannen en flauwvallende GROOTMOEDERS.

Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys DIE DE DANSVLOER DOEN BRANDEN!!!

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parking Ijzergieter
Kerkstraat
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie cc Binder Puurs
Contact info@puursam.be
03 203 27 00
Links
Trefwoorden uitinpuurssintamands, zomervanpuurssintamands, vivavlaanderen