U bent hier:

Zomer in Retie: muzikale picknick met Cosmic Motion

Vul je picknickmand en kom elke zondag van juli naar de prachtige tuin van de pastorie. Deze zomerse picknick wordt muzikaal op smaak gebracht door enkele schitterende groepen. Elke editie voorzien we ook extra kinderanimatie.
Geen zin of tijd om zelf boterhammetjes te smeren? Ook dit jaar voorzien we de mogelijkheid om je lunchpakket tot aan de pastorietuin te laten brengen: lekker makkelijk én bovendien overheerlijk!
Bij slecht weer verhuist het optreden naar GC Den Dries. Dit wordt aangekondigd op de facebookpagina UiT in Retie en via www.retie.be.

Cosmic Motion mixt frisse leuke melodieën met rustige en meeslepende zanglijnen die in je hoofd blijven ronddwalen. Linde Vanhove (vocals), Adi Mehic (keys) en Erik Laureyssens (gitaar) ontmoetten elkaar in 2009. Na enkele jaren pauze speelden ze een keertje terug samen en was de magie onmiddellijk weer aanwezig. Jesse Steurs (drums, percussie) en Tim Gysbrechts (elektrische bas en contrabas) sloten aan en Cosmic Motion was een feit. Samen met Tim Noens (piano) staat de Antwerpse band klaar met een nieuwe set voor het komende
zomerseizoen.

- Poort open: 11.00 u.
- Start optreden: 12.00 u.
- Tuin van de pastorie, Passtraat Retie
- Bij regenweer in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37
- Toegang gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tuin van de pastorie
Passtraat 14
2470 Retie

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeente Retie
Contact vrijetijd@retie.be
014 38 92 30
Links