U bent hier:

Zomer in Liezele met Dana Winner

De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands. Ook in Liezele wordt gefeest: Dana Winner komt langs!
30 jaar Dana Winner

Met haar gouden stem en de teller op meer dan 2,5 miljoen verkochte cd’s, is Dana Winner één van de populairste zangeressen in Vlaanderen. In 1989 scoorde ze haar eerste hit met een cover van de Carpenters-klassieker Op Het Dak Van De Wereld. Sindsdien is de trein niet meer gestopt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals De Oude Man En De Zee en Westenwind zijn het bewijs van een bloeiende carrière, die intussen al 30 jaar aanhoudt.

Door de deelname in 2016 aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ maakte Dana jong en oud nog eens duidelijk dat ze één van onze strafste zangeressen is. Haar intense en doorvoelde vertolking van ‘One Moment In Time’ was hét muzikale tv-moment van het jaar. Het platina album ‘Puur’ dat ze vervolgens uitbracht met daarop ook de hits ‘Zee Vol Dromen’ en ‘Weer Verder Gaan’ ging maar liefst 26.000 keer over de toonbank. Volkomen terecht won Dana de Zomerhit Award voor ‘beste zangeres’.

In 2019 staat Dana Winner 30 jaar op de planken en dat zal uitvoerig worden gevierd.


Na Dana Winner komt De SCHil het feest compleet maken.

De SCHil
De 5 leden van De SCHil zijn stevig geworteld in de Vlaamse poldergrond van het Meetjesland. Vanuit hun geboortestreek Assenede, gelegen op de grens met Zeeland, luisteren ze met 1 oor naar Vlaanderen, en met het andere naar Nederland.

Dat verklaart wellicht hun grote liefde voor Nederlandstalige muziek.

De SCHil brengt een programma met het beste van de lage landen.

Ze brengen een vurige show vol ambiance, een ingetogen optreden met luisterliedjes, of een mix van beiden.

De bandleden:
Jan Tack (zang, gitaar)
Koen De Greve (gitaar/backing vocals)
David Van Eykeren (keyboards, backing vocals)
Frank De Lombaert (bas)
Frederik Cornelis (drums)

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zonnewijzerplein Liezele
Zonnewijzerplein Liezele
2870 Liezele (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie cc Binder Puurs
Contact info@puursam.be
03 203 27 00
Links
Trefwoorden uitinpuurssintamands, zomervanpuurssintamands, vivavlaanderen